Mi lesz a kisbabámmal?
Figyelt kérdés
A kisfiam 2 honapos és sajnos meg kell müteni nem tudom tovább halogatni.két nap a korház mi lesz vele apa sokáig dolgozik nem sokat látja mamája is ot se nagyon ismeri.annyira félek hogy itt kell hagynom.a másik a szoptatás hagyjam abba válasszam le és adjak neki tápszert vagy fejjek a korűházban adig ugye marad a cumisüveg és utánna tudnám még szoptatni vagy ez lehetetlen.teljesen tanácstalan vagyok.2013. nov. 29. 09:37
11/11 A kérdező kommentje:
kedves utolso!köszönöm a megnyugtato szavakat.tudjátok el sem tudom képzelni milyen lehet az,ha nincs veled egy ekkora baba aki tudod hogy belöled táplálkozik és te vagy minden védelme.ha pl.sir apánál és elveszem töle érzi hogy én vagyok az és tölem vár segítséget.nagyon fáj hogy itt kellesz hagynom.A nagy fiam már 3,5 éves ö már érti mi a baj és megint el kell mennem.nagyon félt.amikor a kicsivel bent voltam szülni az is megviselte és most minden kezdödik elörröl!De ö tudja hogy azért kell hogy anya meggyogyuljon.Akkor fejek bent is ezerrel és hátha minden olyan lesz mint régen.
2013. nov. 29. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!