Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így a kisbabámmal? Ha...

Mi lesz így a kisbabámmal? Ha megtörténik, hova fog kerülni?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves lány vagyok..van egy tündéri kislányom,aki nemsokára egy éves lesz..a gond az hogy súlyos beteg vagyok, rákom van.Az orvosok nem bíztatnak semmi jóval, a kemoterápia nem hozta meg a kívánt eredményt,mi lesz ha nem gyógyulok majd meg?Próbálok nem gondolni erre,de féltem őt,rajtam kívül nincsen senkije..mi lesz vele ha úgy alakul?
2010. nov. 27. 19:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%
Nyujtom a kezem.Nem lehet kisbabam....
2010. nov. 27. 19:50
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom :(((

Remélem, hogy azért mégiscsak felépülsz, - a kérdésedre a válasz.

Ha úgy érzed, hogy nagy a baj, gyámszülőket kell kijelölnöd, akik belegyeznek írásban, hogy nevelik a lánykát. Ez bárki lehet, szomszéd, unokatestvér, távoli rokon, stb. Ha nem jelölsz ki senkit, akkor az állam veszi gondozásba.

2010. nov. 27. 19:51
 3/34 anonim ***** válasza:
99%

Szia!

Először is legyél pozitív, ne így állj a dolgokhoz! Tudod a legtöbb betegséget le lehet győzni, ha pozitívan állsz hozza (mármint a gyógyuláshoz). Sok minden dől el az agyba. NE temesd el magad, mert akkor vége mindennek. Legyél optimista, és pozitív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudom, hogy a fentieket sokkal könnyebb kimondani mint végrehajtani, de próbáld meg!

Ha arra kerülne mégis a sor, amire nem fog! Akkor szerintem a legjobb ha beszélsz a lányod keresztszüleivel, esetleg testvér, más családtag. Próbáld meg olyan személyre bízni a babádat akiben megbízol. Ez a legtöbb amit érte tehetsz.

Fel a fejjel. Szurkolok Neked, hogy minden rendbe jöjjön!

2010. nov. 27. 19:51
 4/34 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sajnálom, ez nagyon ijesztő helyzet. Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan privátban.

16 hónapos kisfiú anyukája

2010. nov. 27. 19:52
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben (ha biztos a betegséged rossz kimenetele az orvosok szerint) nyílt örökbeadással az anyukámra vagy testvéremre vagy egyéb rokonra bíznám a kicsit. Akkor ő lesz a hivatalos gyámja, biztosan nem kerül állami gondozásba.

De nagyon remélem, hogy erre mégsem lesz szükséged és felépülsz!

2010. nov. 27. 19:54
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
és egyébként igen! a legjobb ellensége ennek a vacak bajnak, ha elhatározod te igen is erős leszel és meggyógyulsz! Olyan rossz olvasni, hogy ilyen fiatalon lett ez nálad, de fel a fejjel, és rengeteg energiával arra koncentrálj hogy Neked meg kell gyógyulni!!:)
2010. nov. 27. 19:55
 7/34 anonim ***** válasza:
86%
Konkrétan milyen rákod van?
2010. nov. 27. 19:56
 8/34 anonim ***** válasza:
98%
hol a gyerek apja?
2010. nov. 27. 19:59
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz! :-(

Ha ne adj isten megörténne, ne félj a kislányod jó kezekben lesz! Szorítok érted és a kicsiért is!

2010. nov. 27. 20:04
 10/34 A kérdező kommentje:
A férjem sajnos meghalt autóbalesetben..a szüleim is meghaltak már régen,testvétem pedig nincsen,nagyon rokonom sem,egy-két távoli rokon akikkel talán 10 éve találkoztam utoljára..
2010. nov. 27. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!