Mi lesz így a kisbabámmal? Ha megtörténik, hova fog kerülni?
Szia!
Nagyon sajnálom :(((
Remélem, hogy azért mégiscsak felépülsz, - a kérdésedre a válasz.
Ha úgy érzed, hogy nagy a baj, gyámszülőket kell kijelölnöd, akik belegyeznek írásban, hogy nevelik a lánykát. Ez bárki lehet, szomszéd, unokatestvér, távoli rokon, stb. Ha nem jelölsz ki senkit, akkor az állam veszi gondozásba.
Szia!
Először is legyél pozitív, ne így állj a dolgokhoz! Tudod a legtöbb betegséget le lehet győzni, ha pozitívan állsz hozza (mármint a gyógyuláshoz). Sok minden dől el az agyba. NE temesd el magad, mert akkor vége mindennek. Legyél optimista, és pozitív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy a fentieket sokkal könnyebb kimondani mint végrehajtani, de próbáld meg!
Ha arra kerülne mégis a sor, amire nem fog! Akkor szerintem a legjobb ha beszélsz a lányod keresztszüleivel, esetleg testvér, más családtag. Próbáld meg olyan személyre bízni a babádat akiben megbízol. Ez a legtöbb amit érte tehetsz.
Fel a fejjel. Szurkolok Neked, hogy minden rendbe jöjjön!
Nagyon sajnálom, ez nagyon ijesztő helyzet. Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan privátban.
16 hónapos kisfiú anyukája
Én a helyedben (ha biztos a betegséged rossz kimenetele az orvosok szerint) nyílt örökbeadással az anyukámra vagy testvéremre vagy egyéb rokonra bíznám a kicsit. Akkor ő lesz a hivatalos gyámja, biztosan nem kerül állami gondozásba.
De nagyon remélem, hogy erre mégsem lesz szükséged és felépülsz!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! :-(
Ha ne adj isten megörténne, ne félj a kislányod jó kezekben lesz! Szorítok érted és a kicsiért is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!