Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így a kisbabámmal? Ha...

Mi lesz így a kisbabámmal? Ha megtörténik, hova fog kerülni?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves lány vagyok..van egy tündéri kislányom,aki nemsokára egy éves lesz..a gond az hogy súlyos beteg vagyok, rákom van.Az orvosok nem bíztatnak semmi jóval, a kemoterápia nem hozta meg a kívánt eredményt,mi lesz ha nem gyógyulok majd meg?Próbálok nem gondolni erre,de féltem őt,rajtam kívül nincsen senkije..mi lesz vele ha úgy alakul?
2010. nov. 27. 19:46
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%

Kedves 23 éves lány!

Először is had írjam meg mennyire veled érzek és kívánok neked teljes gyógyulást és boldogságot a kislányoddal együtt!!!

DE mivel segítséget jöttél kérni, had hívjam fel figyelmed a Gólyahír Egyesületre, akik a krízis helyzetben lévő kismamáknak, anyukáknak segítenek

2010. nov. 28. 18:43
 32/34 anonim válasza:
100%

Elnézést, véletlen hamarabb elment a válaszom első része...

A Gólyahír Egyesület sokféle módon képes segíteni, a te esetedben pl. segítő kezet tud adni arra az esetre ami nem történhet meg!!!!

Itt találod őket: www.golyahiregyesulet.hu

E-mail címük: golyahir@freemail.hu

Az egyesület vezetőjének a telefonszáma, aki nagyon kedves és már a hangjától is megnyugvást érzel (magam is beszéltem már vele) Mórucz Lajosné Gabika: 06-30/251-7120

Minden jót kívánok neked és az előzők miatt pedig azt szeretném: bárcsak "kamuznál..."...

Napocska3

2010. nov. 28. 18:48
 33/34 anonim ***** válasza:
Hogy alakult azóta?
2019. aug. 23. 18:45
 34/34 anonim ***** válasza:
Miujs
2021. aug. 12. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!