Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így a kisbabámmal? Ha...

Mi lesz így a kisbabámmal? Ha megtörténik, hova fog kerülni?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves lány vagyok..van egy tündéri kislányom,aki nemsokára egy éves lesz..a gond az hogy súlyos beteg vagyok, rákom van.Az orvosok nem bíztatnak semmi jóval, a kemoterápia nem hozta meg a kívánt eredményt,mi lesz ha nem gyógyulok majd meg?Próbálok nem gondolni erre,de féltem őt,rajtam kívül nincsen senkije..mi lesz vele ha úgy alakul?
2010. nov. 27. 19:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Felépülsz, meggyógyulsz, minden rendben lesz! Hidd el! Ezt én mondom! :)
2010. nov. 27. 21:03
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Majd meghasad a szívem, de a hit, a gyógyulni akarás, és a természetgyógyászat sajnos nem használ, ha az utcán a fejedre esik egy nagyobbacska virágcserép.

Hidd el, nem írnám, ha csak a Te sorsodról lenne szó.

A betegség jellege, a kezelés mai lehetőségei, és legfőképp az, hogy -ahogy Te írod- a gyermek sorsa csakis tőled függ, úgy érzem a felé mutatnak, hogy nagy fokú felelőtlenség lenne végig nem gondolni "minden lehetőséget".

2010. nov. 27. 21:14
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó vagyok

Ez alatt természetesen azt értem hogy A KICSIT ELŐRE BIZTONSÁGBA HELYEZNI

2010. nov. 27. 21:17
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szorítok érted!

Első válaszoló nagyon meghatott amit írtál!

2010. nov. 27. 22:10
 25/34 anonim ***** válasza:
19%
má sorry de ennek nagyon kamu szagavan !
2010. nov. 27. 22:22
 26/34 anonim ***** válasza:

azért is írtam hárommal ezelőtt, úgy hogy

-ahogy Te írod- a gyermek sorsa csakis tőled függ.

-De lehet ilyen az életben is.

(Az irodalomban Karinthy az Így irtok ti -ben a Szegény Vak Zülükaffer Lány (továbbiakban:SzVZL)személyében teremtette meg a prototípusát.)

2010. nov. 27. 22:36
 27/34 anonim válasza:
Légy optimista! Gyógyulásod nagyon függ a hozzáállásodtól! Akarjál meggyógyulni! Engem 9 éve mütöttek és sugárkezelésen estem át, nem keseredtem el, bíztam Istenben és még itt vagyok. Kívánok neked kitartást és gyógyulást.
2010. nov. 27. 22:55
 28/34 anonim ***** válasza:

Szia! Csak annyit fűzök hozzá amit a többiek is mondtak, hogy higgy abban, hogy felépülsz. A helyedben én biztosan beszélnék azzal a híres természetgyógyásszal, Gyurcsokkal. Hallottam róla, hogy gyógyított már meg rákos beteget. Valamint vennék természetgyógyászattal foglalkozó könyveket is.

Erőt is kitartást kívánok neked és természetesen felépülést!

2010. nov. 27. 23:09
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy kamu lenne, mert akkor az egy éves gyönyörű leánygyermeknek is legalább fél szemére vaknak kellene lennie és pénzt is kéne elfogadnia/kérnie a privát levélben részvétet nyilvánítóktól..

Vagy ezt talán meg is tette már?

2010. nov. 27. 23:18
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valaki ilyennel nem kamuzik!Föleg ,hogy a babáját is bele vette!
2010. nov. 28. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!