Mi lesz így a kisbabámmal? Ha megtörténik, hova fog kerülni?
Majd meghasad a szívem, de a hit, a gyógyulni akarás, és a természetgyógyászat sajnos nem használ, ha az utcán a fejedre esik egy nagyobbacska virágcserép.
Hidd el, nem írnám, ha csak a Te sorsodról lenne szó.
A betegség jellege, a kezelés mai lehetőségei, és legfőképp az, hogy -ahogy Te írod- a gyermek sorsa csakis tőled függ, úgy érzem a felé mutatnak, hogy nagy fokú felelőtlenség lenne végig nem gondolni "minden lehetőséget".
Az utolsó vagyok
Ez alatt természetesen azt értem hogy A KICSIT ELŐRE BIZTONSÁGBA HELYEZNI
Kérdező szorítok érted!
Első válaszoló nagyon meghatott amit írtál!
azért is írtam hárommal ezelőtt, úgy hogy
-ahogy Te írod- a gyermek sorsa csakis tőled függ.
-De lehet ilyen az életben is.
(Az irodalomban Karinthy az Így irtok ti -ben a Szegény Vak Zülükaffer Lány (továbbiakban:SzVZL)személyében teremtette meg a prototípusát.)
Szia! Csak annyit fűzök hozzá amit a többiek is mondtak, hogy higgy abban, hogy felépülsz. A helyedben én biztosan beszélnék azzal a híres természetgyógyásszal, Gyurcsokkal. Hallottam róla, hogy gyógyított már meg rákos beteget. Valamint vennék természetgyógyászattal foglalkozó könyveket is.
Erőt is kitartást kívánok neked és természetesen felépülést!
Nem hiszem, hogy kamu lenne, mert akkor az egy éves gyönyörű leánygyermeknek is legalább fél szemére vaknak kellene lennie és pénzt is kéne elfogadnia/kérnie a privát levélben részvétet nyilvánítóktól..
Vagy ezt talán meg is tette már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!