Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek még nem kérték meg a kezét, sokat gondolták rá, hogy vajon mikor történik meg? Volt úgy, hogy vártatok egy alkalmat, hogy akkor megtörténik, és nem történt meg? És emiatt esetleg szomorkodtatok?
Már ne is haragudj,de Te a télapót várod,vagy mégis mit?
A párodat csak Te ismered mi nem, a kapcsolatotokat is csak Te ismered,hogy mennyire érett a házasságra.És azt is,hogy mennyire alapoztátok már meg a jövőtöket,van-e lakásotok,pénzetek,dolgoztok-e mindketten...stb...
Ezt mi honnan tudjuk?
De szerintem nagyon fiatalka lehetsz még,ezért teszel fel ilyen butácska kérdést.
(Bocs ha nem ezt vártad,de ez az igazság)
elsőnek: sztem az illtő átélt ilyet, és kérdezi hogy más is volt e ilyen helyzetben... nem arra volt kiváncsi hogy más mit gondol a kapcsolatáról:D
A kérdezőnek: én voltam ilyen helyzetben... szeretnék már eljegyzést, de ez a páromtól függ. nem tőlem. Tavaly nyáron azt hittem megkéri a kezem, mert volt szó ilyesmiről, de nem történt meg. Karácsonykor is azt hittem, de akkor sem volt semmi:) Igen, elismerem szomorú voltam kicsit, azaz inkább csalódott, de megértem őt is, és én így is szeretem, úgyhogy azóta inkább nem ezen jár az eszem:) elbeszélgettünk róla, így én is megnyugodtam, nem csak eljegyzés kavarog a fejemben, majd eljön az idő mikor megkér, és örülni fogok. Addig is így is boldog vagyok:)
Igen, voltam ugy, hogy vartam, de nem lett belole semmi. Aztan amikor 3 es fel eve egyutt voltunk akkor egyutt mentunk el,kinezni a gyurut.
Igy februar ota menyasszony-volegeny vagyunk :))
Én nem vártam de másfél év után megkérte. Nemet mondtam.
Majd fél év mulva megint és akkor abból szakítás is lett.
A mostani párom is megkérte a kezemet szintén kb másfél év után, de vele hálistennek sikrült tisztáznom, hogy nem szeretném.
Én nem értem mit kell ezen annyira drámázni. Ha együtt vagytok és együttéltek te is nyugodtan szolhatsz hogy ugylátod itt az ideje a házasságnak.
Ha meg nem ennyire őszinte a kapcsolatotok akkor ugyis kár a gőzért.
Pontozzatk lefele nyugodtan, de ez az én szubjektiv véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!