Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így a kisbabámmal? Ha...

Mi lesz így a kisbabámmal? Ha megtörténik, hova fog kerülni?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves lány vagyok..van egy tündéri kislányom,aki nemsokára egy éves lesz..a gond az hogy súlyos beteg vagyok, rákom van.Az orvosok nem bíztatnak semmi jóval, a kemoterápia nem hozta meg a kívánt eredményt,mi lesz ha nem gyógyulok majd meg?Próbálok nem gondolni erre,de féltem őt,rajtam kívül nincsen senkije..mi lesz vele ha úgy alakul?
2010. nov. 27. 19:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot! Ilyenkor minden számít!
2010. nov. 27. 20:07
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó. ki van a kicsivel a kezelések alatt? Esetleg ő nem tud segíteni?
2010. nov. 27. 20:10
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljes szívedből bízz a felépülésedben, mindennap mondogasd magadban hogy igenis meg fogsz gyógyulni.S ha van pénzed rá, igyál mindennap búzafüvet.
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

A választ leírták előttem.

Biztos hallottál már olyan esetekről, hogy sikerült meggyógyulni az orvostudomány által gyógyíthatatlannak tartott betegségből. Véleményem szerint amíg élünk, az utolsó cseppig VAN visszafordulási lehetőség az életbe, valójában az utolsó pillanatig van gyógyulási lehetőség. Ez természetesen minél előbb kezdődik, annál könnyebb, és a kezdet "fejben dől el". Javasolnám a betegségek lelki eredetét keresni, és az egészséget választani.

Sok erőt, kitartást a gyógyuláshoz!

15/34 anonim ***** válasza:
100%
Megkönnyeztem ezt most :( Amúgy is sírós hangulatban vagyok, ez most nagyon megérintett! :( De légy nagyon pozitív, nagyon sok rossz dolgon keresztül mentél ilyen fiatalon, csak 3 évvel vagyok fiatalabb nálad. El se tudom képzelni velem mi lenne ilyen helyzetben. Ha ezeken a borzalmas tragédiákon felül tudtál kerekedni, ezt is legyőzöd, csak akarnod kell! Gondolj a kislányodra, akinek Te nagyon nagyon fontos vagy! Párom szülei kecskesajt készítéssel foglalkoznak, nagyon sok rákos beteg jár hozzájuk tejért és tejtermékekért! Te is próbálj meg hozzájutni, igyál sok kecsketejet és egyél kecsketermékeket (ne boltit, ha szeretnéd megadom az elérhetőségeiket, postázni is tudnak). A rákosnak a kórházban is kecsketejet adnak, nagyon sokat segít! Kívánok neked minden jót, és tiszta szívemből remélem, hogy minden jóra fordul és sikerül legyőznöd ezt a szörnyűséget!! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!!
2010. nov. 27. 20:13
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Még valami eszembe jutott. Volt egy orvos csoport, de szét kellett szóródniuk az országban, mert nem engedték, hogy a rákos betegeket meggyógyítsák, mert nagyon sok rákos embert meg tudtak gyógyítani! És ebből az egyik orvos ott lakott ahol párom szülei, minden öreget meggyógyított a faluban, hihetetlen orvos! Írj nekem privátot és leírom a nevét, sajnos nem tudom az elérhetőségeit, de ha szeretnéd akkor párom szüleit megkérdezem majd és valahogy kiderítjük! Csak bízz magadban!
2010. nov. 27. 20:15
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Milyen rákod van?
2010. nov. 27. 20:15
 18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,sokan írtatok..Amíg én a kórházban vagyok,a kislányomra babysitter vigyáz,szerencsére olyan sokat nem sír utánam,bár nagyon anyás..egyébként optimista embernek tartom magam,pedig nem volt könnyű életem,úgy érzem hitem is van ahhoz hogy folytassam,miatta csinálom, érte élek,hiszek a gyógyulásban..de ugyanakkor most először félelmet is érzek..viszont tudom,hogy nem hagyhatom magára és meg kell gyógyulnom,szüksége van rám..köszönöm mégegyszer a hozzászólásokat:)
2010. nov. 27. 20:18
 19/34 A kérdező kommentje:
hasnyálmirigy rákom van
2010. nov. 27. 20:19
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad feladni. Egy művészkolegámnak szintén hasnyálmirigy rákja volt. Meggyógyult. Te is megfogsz gyógyulni, nem szabad feladni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen a sorsod, de biztos vagyok benne azt a pici lányt te fogod felnevelni. Minden segítséget megadok hozzá! Pár nap múlva már fogod tapasztalni, sokkal jobban leszel.
2010. nov. 27. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!