Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya lennék, ha 3...

Rossz anya lennék, ha 3 hónapos babám mellől elutaznék 3 napra, és 6 hónapos lenne mikor visszamennék dolgozni? Nem anyagiak!

Figyelt kérdés

Magánkórházban vagyok orvos.A babám most 2 hónapos,közel egy hónap múlva továbbképzésre kéne menjek,külföldre,repülővel,három teljes napra.Szívem szerint mennék,mert 1)a lányomra a nagyszülők vigyáznának,akikben maximálisan megbízok 2)ezen úgymond kötelező részt venni,pláne,hogy a kórháznak újításai is vannak 3)én rengeteget dolgoztam,még a lányom születése és a terhesség előtt,a lányomnak hozzá kell szoknia,hogy sokat fogok ezután is dolgozni.

A munkám a hobbim,nem akarom feladni.Anyagi gondok nincsenek.Mennék is meg nem is.Újra munkába állhatnék,mikor 10 hónapos lenne,de azzal is sok gond van.Én napi 10-2 órát dolgozom,van,hogy többet,rengeteget utazom,havi szinten.Ha 10 hós korában állnék munkába ez szinte azonnal így lenne.Ha most,6 hónapos korában akkor csak fokozatosan,eleinte napi 4 óra,aztán hat,és utána lenne csak a napi 10-12.És 1 éves lenne,amikor elkezdenék utazgatni.Viszont,ha tíz hós korában mennék vissza,már egyből elutaznék.Azért megyek vissza,mert én mindig is sokat fogok dolgozni függetlenül tőle,mint említettem 10-12 órát biztos,és nagyon sokat fogok/kell utaznom is.Olyan is lesz,hogy hazajövök és másnap elutazom ismét.Akkor lennék csak itthon mikor testvére fog születni,olyan 3 év múlva.Mit gondoltok?6 vagy 10 hónap?

2012. szept. 19. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
Sejtettem hogy ez lesz. :) Ugyan ebben a cipőben voltam. Aztán mikor magamhoz tértem, szégyelltem, hogy eszembe jutott ilyen hülyeség! ja és nem is tudod mi örömöd lesz még benne! :D
2012. nov. 9. 08:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!