Újszülött kortól kb.2-3 hónapos korig hetente hányszor hagytad otthon valakivel a babádat?
Van egy ismerősöm, aki már 2 hetesen otthon hagyta a gyerkőcöt egy nem kihagyhatatlan (szabadidős) programért. Azóta pedig folyamatosan elmászkál otthonról. Hol vásárolni, ezt azt intézni, több órákra elmegy. Pl. ha hazajön a férje a melóból, akkor azonnal katapultál, ilyen-olyan indokkal és nem 10 percekre. Nyilván nem kell odaláncolni magát az embernek a nap 24 órájában egy gyerekhez, de még egy 2 hónapost is kicsinek találok ahhoz, hogy valaki hetente többször, több órára elmászkál mellőle. (nem sürgős, fontos, halaszthatatlan ügyekben)
Mit gondoltok erről?
Ne aggódj, nincs a vendégek között. ;-) Ez az oldal tudtommal azért jött létre, hogy a "fél ország" előtt kibeszéljük a dolgainkat, vagy más dolgait, vagy a szomszédét, vagy egy ismerősét, vagy egy férj dolgait, feleségét, gyerekét, testvérét. Ne röhögtess már, hogy itt mindenki csak a saját dolgáról kér véleményt? Én magam is olvastam rengeteg beírást, amikor nem magával kapcsolatban írt valaki.
Beképzeltség: elég távol áll tőlem. De amikor valamelyik "kedves" hozzászóló "ledagadttehenezett", aki szerint bizonyára slamposan és ocsmányul elhízva ültem a gyerekem mellett, mivel csak az lehet csini, aki eljárkál sportolni a baba mellet, még jó, hogy megvédtem magam. Nem hallottál olyat, hogy valaki még kevesebb kiló is szülés után? Van ám olyan, kérdezz csak utána. Szoptatás meg ilyen dolgok, elég szépen formálják az alakot. Még el sem kell mászkálni a baba mellől a személyi edzőhöz. ;-)
Nem mondtam, hogy én vagyok a legjobb anya, egyszerűen véleményt kértem valamiről és nem fikázást.
Kedves 59%-os!
Megint nem olvastad el mit írtam: "bölcsire nem volt szükség hála az égnek"
De ha lett volna, nyilván beadom.
ja, tehát már az is gáz, ha valaki lefejt tejed ad a gyereknek. vagyis nem az a lényeg, hogy a baba anyatejet kapjon, hanem az, hogy mellből kapja.
basszus, te nagyon beteg vagy. nem veszed észre, hogy senkit nem győztél meg ezzel az ellenszenves, rosszindulatú, kérkedő, irígy stílusoddal? de higgy magadról bérmit, hidd, hogy te vagy a tökély....
tudod az ilyen dolgoknak csak akkor van értelme, ha mások mondják rád....
de hát ettől színes a világ, sok az ilyen egyszerű lélek.
Elég alpári a sítlusod, 73%-os. Ahogy olvasom vissza a hozzászólásaidat, mint valami méregzsák, olyan vagy. :D
Nem hiszem, hogy tökély vagyok.
Van viszont egy kérdésem: te szoptattál valaha? Észrevetted, hogy annál több a tej, minél többször a melledből eszik a gyerek? Az nem is gáz, ha valaki alkalmanként fejeget, aztán néha azt kapja a baba. De ha valaki minden nap ezt csinálja, azaz kihagy egy mellből való etetést (vagy kettőt), akkor jó eséllyel el fog apadni a teje. Egészen más ha a baba szívja ki és teljesen más régiókból jön ha lefejed. Úgy sem lehet téged meggyőzni 73%-os. Te nyilván a mászkáljunk el minden nap órákra a pár hetes gyerekünktől klubhoz tartozol, így tökmin1 mit érvelek én neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!