Újszülött babákkal milyen az otthon lét? Van időtök magatokra is, a háztartásra is?
Sajnos nem tehettem meg hogy babáról szóljon mert semmi segítségünk nem volt -- pedig lehetett volna , nem rajtunk múlt--
most a kistesóval is össze kell kapnom magam szóval a gyermekágy nem lesz az igazi.
ja de szerencsére anyum segít ha bármi kell, itt lakik nem messze, és anyósom is szokott kaját hozni mikor átjön.
utolsó voltam
Lányom 4,5 hónapos múlt és mondhatom azt, hogy van napirendünk már egy jó ideje. Megtudok főzni,takarítani, vasalni, tehát mindent. Vannak nyűgössebb napok, vagy amikor egyáltalán nincs el, de azért elég jó alvókája volt eddig a friss levegőn, aludt 3 órát is, akkor el tudtam végezni. De most, hogy bejött a meleg, már nem alszik olyan jókat.
Amikor újszülött volt, volt segítség anyukám.De csak egy hétig, utána mindent én csináltam. Már bánom, hogy nem használtam ki a segítséget és pihentem. :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!