Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tovább? szerintem éhen...

Hogyan tovább? szerintem éhen fogunk halni. Más is van hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
jelenleg a férjem szülei házában lakunk amit megörököltünk .. mostmár a minék.... bár volt rajta 8 millió jelzáloghitel..a f féjerm lemondott hogy nem tujduk fizetni .. próbálunk uj lakást szerezni kisebbet.olcsóbbat.van kb 6 hónapunk hogy megoldjuk a dolgot a munka nincs .. se nekem se neki...ő most lészül menni .. keresni de sok pénz kell hozzá..mert a hidalatt nem lakhat éhen nem lehet ha odaadjuk amit kapok a lányomra gyedet nekünk nem marad. nekei meg mennie kell hogy keressen.. lejár 2 honap mulva gyedem is igy havi 40 ezerből kell majd élnük.. nagyon nehéz igy.. azt sem tudom mikor vettünk magunkra még tudriból ios ruhát.. sajna nincs kiut..a gyereknek sinc se ruhája sm játékja sokszor a nasi és a gyömölcsi is hiányzik az értendjéből..nem tudok hova fordulnki..
2011. júl. 28. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bíznék olyan külföldi állásban ahol nekem kell előre fizetnem..Az tuti átvágás..
2011. júl. 28. 13:21
 42/67 anonim ***** válasza:
73%

mekkora gyereketek van? fiú/lány?

ruhát talán tudok küldeni...

43/67 A kérdező kommentje:
azt értem hogy nem kell mindenhova kezdőpénz de.. kell egy havi megélhetés és valahol ahol lakik fürdik stb..de még ha ezek ingynesek is. akaj ott van hálára nem dohányzunk néha egy kévé reggel..tehát igy ez nem gond..
 44/67 anonim ***** válasza:
73%
ha írsz privátot akkor tudok küldeni ruhát játékot a gyerkőcnek (feltéve ha megírod h mekkora :-) és némi élelmiszert is
2011. júl. 28. 13:24
 45/67 anonim ***** válasza:
73%

Keressen a férjed szezon munkát pl. Hajdúszoboszlón, közben keresgéljen állandót!

Igényleje meg a szociális segélyt!

2011. júl. 28. 13:26
 46/67 A kérdező kommentje:
irtam már kersi amukát nem ül itthol most is elment vas hulladékokat gyüjteni abból pénz csinálni.. csak ugy tünik kiláthatatlanul nem megy.segélyzeh kell 1 év regisztációs idő már érdeklődtük még kell hozzá 8 hónap:-)
2011. júl. 28. 13:30
 47/67 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 8 hónapos a baba akkor miért jár már le a gyed-ed???

Az elvileg a gyerek 2 éves koráig jár.

De ha tényleg lejár akkor igényelje a férjed a gyes-t te pedig menj vissza dolgozni. Ott is van posta és Biharkeresztesen is, nem tudom milyen végzettséged van de én megkérdezném az óvodát, iskolát hogy nincs e felvétel???

A férjednek pedig Újfaluban vagy Keresztesen kéne munkát nézni vagy esetleg Kismarjában.

2011. júl. 28. 13:36
 48/67 anonim ***** válasza:
73%
Bocs a szoc. segélyből van 8 hónap...
2011. júl. 28. 13:37
 49/67 anonim ***** válasza:
65%

Sziasztok!Szerintem ő nem kioktatást kért hanem segítséget.Oké hogy nem talál munkát a férje meg keresni kell...Ilyenkor hol vannak azok az emberek akik a múltkori kérdésben leírták hogy mennyit keresnek?Akik 5-6-7százezer forintokat keresnek?Ez a baj hogy akkor nagyon sokan tudtak büszkélkedni de ide meg csak olyanok írtak akik sajnos majdnem ugyan abban a cipőben járnak.Le lehet pontozni...de most tátva maradt a szám!

Ennél a cégnél amit írtál kérdező nagyon jól lehet keresni hallottam már róla.Akár 7-8 százezreket is.Igaz a férjedet havonta egyszer látod de ha bekerültök meg vagytok mentve.Én sajnos nmtudok segiteni.Mi is napról-napra élünk.Kívánom hogy lábaljatok ki ebből.Család nincs?Szülő vagy valaki?

2011. júl. 28. 13:53
 50/67 anonim ***** válasza:
74%

13:53:

én például itt vagyok, százezreket keresek. És? Mit kéne tennem, azon túl, hogy leírom, a munkának utána kell járni, tanulni kell, fejlődni kell? Etessem én a gyerekét? Ha elmegyek neki bevásárolni, onnantól jobb lesz? Lesz munkája szerinted, vagy megtanulja jobban beosztani a pénzt? És miért pont őt tartsam el és miért ne egy másik hasonló helyzetben lévő családot (mert rengeteg van)? És miért is lenne evidens, hogy akinek sok pénze van, annak szét kell osztogatnia, mert ha nem teszi, akkor önző?

2011. júl. 28. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!