Hogyan tovább? szerintem éhen fogunk halni. Más is van hasonló helyzetbe?
mekkora gyereketek van? fiú/lány?
ruhát talán tudok küldeni...
Keressen a férjed szezon munkát pl. Hajdúszoboszlón, közben keresgéljen állandót!
Igényleje meg a szociális segélyt!
Szia! 8 hónapos a baba akkor miért jár már le a gyed-ed???
Az elvileg a gyerek 2 éves koráig jár.
De ha tényleg lejár akkor igényelje a férjed a gyes-t te pedig menj vissza dolgozni. Ott is van posta és Biharkeresztesen is, nem tudom milyen végzettséged van de én megkérdezném az óvodát, iskolát hogy nincs e felvétel???
A férjednek pedig Újfaluban vagy Keresztesen kéne munkát nézni vagy esetleg Kismarjában.
Sziasztok!Szerintem ő nem kioktatást kért hanem segítséget.Oké hogy nem talál munkát a férje meg keresni kell...Ilyenkor hol vannak azok az emberek akik a múltkori kérdésben leírták hogy mennyit keresnek?Akik 5-6-7százezer forintokat keresnek?Ez a baj hogy akkor nagyon sokan tudtak büszkélkedni de ide meg csak olyanok írtak akik sajnos majdnem ugyan abban a cipőben járnak.Le lehet pontozni...de most tátva maradt a szám!
Ennél a cégnél amit írtál kérdező nagyon jól lehet keresni hallottam már róla.Akár 7-8 százezreket is.Igaz a férjedet havonta egyszer látod de ha bekerültök meg vagytok mentve.Én sajnos nmtudok segiteni.Mi is napról-napra élünk.Kívánom hogy lábaljatok ki ebből.Család nincs?Szülő vagy valaki?
13:53:
én például itt vagyok, százezreket keresek. És? Mit kéne tennem, azon túl, hogy leírom, a munkának utána kell járni, tanulni kell, fejlődni kell? Etessem én a gyerekét? Ha elmegyek neki bevásárolni, onnantól jobb lesz? Lesz munkája szerinted, vagy megtanulja jobban beosztani a pénzt? És miért pont őt tartsam el és miért ne egy másik hasonló helyzetben lévő családot (mert rengeteg van)? És miért is lenne evidens, hogy akinek sok pénze van, annak szét kell osztogatnia, mert ha nem teszi, akkor önző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!