Hogyan tovább? szerintem éhen fogunk halni. Más is van hasonló helyzetbe?
Kamionosként tuti tudna dolgozni,mert van kereslet rá..
Komolyan,nem értem,hogy jutottatok el idáig,mert én régen szinte irigykedtem a kamionosokra,mert annyi mindent hazahoztak a családjuknak...és mindig jól éltek..
Angliában élek,és itt kint is van kamionos állás.
Esetleg tud a férjed angolul??
kedves utolsó irtam neked privátban üzenetet elolvastad?
igen elfogadtuk de azóta sem jött de hirdetem neten meg a butorokat is ágynemüt mindent ami mozditható..
12.49-es vagyok
" nem tud de van eza cég ahova nem kell semmi nyelvtudás sem gyakorlat semmi waberers..de oda kell induló töke..ahogy elundul..ide próbálunk lépni .."
Nem tudom,milyen cégről van szó,de ha olyan cégről aki külföldre ajánl munkát,és nem kér sem nyelvtudást,sem gyakorlatot( gyakorlata van a férjednek pedig nem??) de kér indulótőkét..én azzal a céggel nagyon vigyáznék,és utánajárnék..
Kamionos állásokhoz(mint írtam van kamionos állásajánlat) bizony kell a nyelvtudás..
(tudom,mert itt kint munkaügyi irodában dolgozom)
Ha pénzt kérnek azért hogy munkát adjanak már rég gyanúsnak kell hogy legyen!!Vigyázzatok,nehogy becsapjanak titeket,mert egyre több embert csapnak be..sajnos.
És ha előre fizetős villanyotok lesz akkor szerinted mindig lesz majd áram? Hiába töltöd fel 5 ezerrel ha elfogy hónap közepén akkor majd lesz rá pénzetek, hogy megint töltsetek rá? Nem hiszem.
A szomszédot inkább kérd meg, hogy a tv és internet árán vegyen kaját, mert az nektek nagyobb segítség.
Nekünk sincs kábel hanem szoba antenna van, pedig mi tudnánk fizetni, de inkább azon a havi pár ezren jobb minőségű kaját édességet veszek.
Ha van kertetek akkor jövőre műveld és vesd be minden jóval, mert rengeteget lehet vele spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!