Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tovább? szerintem éhen...

Hogyan tovább? szerintem éhen fogunk halni. Más is van hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
jelenleg a férjem szülei házában lakunk amit megörököltünk .. mostmár a minék.... bár volt rajta 8 millió jelzáloghitel..a f féjerm lemondott hogy nem tujduk fizetni .. próbálunk uj lakást szerezni kisebbet.olcsóbbat.van kb 6 hónapunk hogy megoldjuk a dolgot a munka nincs .. se nekem se neki...ő most lészül menni .. keresni de sok pénz kell hozzá..mert a hidalatt nem lakhat éhen nem lehet ha odaadjuk amit kapok a lányomra gyedet nekünk nem marad. nekei meg mennie kell hogy keressen.. lejár 2 honap mulva gyedem is igy havi 40 ezerből kell majd élnük.. nagyon nehéz igy.. azt sem tudom mikor vettünk magunkra még tudriból ios ruhát.. sajna nincs kiut..a gyereknek sinc se ruhája sm játékja sokszor a nasi és a gyömölcsi is hiányzik az értendjéből..nem tudok hova fordulnki..
2011. júl. 28. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Kamionosként tuti tudna dolgozni,mert van kereslet rá..

Komolyan,nem értem,hogy jutottatok el idáig,mert én régen szinte irigykedtem a kamionosokra,mert annyi mindent hazahoztak a családjuknak...és mindig jól éltek..

Angliában élek,és itt kint is van kamionos állás.

Esetleg tud a férjed angolul??

2011. júl. 28. 12:49
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a babád? Én szívesen küldök neki pár holmit! Csak írd le a címed:-)
2011. júl. 28. 12:50
 23/67 A kérdező kommentje:
már minden tartalékot eladtunk ami volt hogy éljünk meg a vizet fozetni villanyunk az már nem sokáig lezs elviszik ..de még jó hogy van egy lehetőség ilyen előre fizetős megoldás nem sokat tudok róla de jobb mint áram nélkül ..gyerek biciklije ruháim a férjem gps e egy tv-n van meg egy kb 100 éves számitógép..ami nem ér semmit legutóbb 5000 akartak adni érte.arany az nem is volt..most a butort próbáljuk eladni ami van a házban de már az sem amiénk mert ha nem adunk tul rajta hamar azt is elviszi a bank
2011. júl. 28. 12:51
 24/67 A kérdező kommentje:
nem tud de van eza cég ahova nem kell semmi nyelvtudás sem gyakorlat semmi waberers..de oda kell induló töke..ahogy elundul..ide próbálunk lépni ..
2011. júl. 28. 12:52
 25/67 anonim ***** válasza:
45%
5000-ret akartak adni a gépért, remélem elfogadtátok? A ti helyzetetekben az rengeteg pénz.
2011. júl. 28. 12:53
 26/67 anonim ***** válasza:
73%
És még mindig várom, hogy hol laksz!
2011. júl. 28. 12:53
 27/67 A kérdező kommentje:

kedves utolsó irtam neked privátban üzenetet elolvastad?

igen elfogadtuk de azóta sem jött de hirdetem neten meg a butorokat is ágynemüt mindent ami mozditható..

2011. júl. 28. 12:56
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

12.49-es vagyok

" nem tud de van eza cég ahova nem kell semmi nyelvtudás sem gyakorlat semmi waberers..de oda kell induló töke..ahogy elundul..ide próbálunk lépni .."

Nem tudom,milyen cégről van szó,de ha olyan cégről aki külföldre ajánl munkát,és nem kér sem nyelvtudást,sem gyakorlatot( gyakorlata van a férjednek pedig nem??) de kér indulótőkét..én azzal a céggel nagyon vigyáznék,és utánajárnék..

Kamionos állásokhoz(mint írtam van kamionos állásajánlat) bizony kell a nyelvtudás..

(tudom,mert itt kint munkaügyi irodában dolgozom)

Ha pénzt kérnek azért hogy munkát adjanak már rég gyanúsnak kell hogy legyen!!Vigyázzatok,nehogy becsapjanak titeket,mert egyre több embert csapnak be..sajnos.

2011. júl. 28. 12:58
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

És ha előre fizetős villanyotok lesz akkor szerinted mindig lesz majd áram? Hiába töltöd fel 5 ezerrel ha elfogy hónap közepén akkor majd lesz rá pénzetek, hogy megint töltsetek rá? Nem hiszem.

A szomszédot inkább kérd meg, hogy a tv és internet árán vegyen kaját, mert az nektek nagyobb segítség.

Nekünk sincs kábel hanem szoba antenna van, pedig mi tudnánk fizetni, de inkább azon a havi pár ezren jobb minőségű kaját édességet veszek.

Ha van kertetek akkor jövőre műveld és vesd be minden jóval, mert rengeteget lehet vele spórolni.

2011. júl. 28. 13:01
 30/67 A kérdező kommentje:
12:44 es .megszünt a férjem munkahely.. hazajöttünk..gyedből éltünk meg csp ból alkalmi munkából..1 évet kb .. akor még fizettük a házat .. most jött hagyatéki tárgyalásnem mertük bevállalni a sok hiteét a semmire lemondott férjem az örökségéről.dolgozott feketén egy cégnél 2 hónapot nem fizették ki.. mostanra meg olyan szarban vagyunk nem tud elmenni mert nincs pénzünk rá..nekem munkahelyem megvan mág ..de a jelenlegi lakhelytől 2500km re mert elkültöztünk...már keresem én is munkát sikertelenül..
2011. júl. 28. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!