Hogyan tovább? szerintem éhen fogunk halni. Más is van hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
jelenleg a férjem szülei házában lakunk amit megörököltünk .. mostmár a minék.... bár volt rajta 8 millió jelzáloghitel..a f féjerm lemondott hogy nem tujduk fizetni .. próbálunk uj lakást szerezni kisebbet.olcsóbbat.van kb 6 hónapunk hogy megoldjuk a dolgot a munka nincs .. se nekem se neki...ő most lészül menni .. keresni de sok pénz kell hozzá..mert a hidalatt nem lakhat éhen nem lehet ha odaadjuk amit kapok a lányomra gyedet nekünk nem marad. nekei meg mennie kell hogy keressen.. lejár 2 honap mulva gyedem is igy havi 40 ezerből kell majd élnük.. nagyon nehéz igy.. azt sem tudom mikor vettünk magunkra még tudriból ios ruhát.. sajna nincs kiut..a gyereknek sinc se ruhája sm játékja sokszor a nasi és a gyömölcsi is hiányzik az értendjéből..nem tudok hova fordulnki..2011. júl. 28. 12:28
1/67 anonim válasza:
Internetet, tv-t, vezetékes telefont mondjátok le.
Nem értem, hogy lehet ilyen körülményekbe gyereket szülni..
2/67 A kérdező kommentje:
ikerházban lakunk ahol szomszéd néni fizeti a nete és a tv-t igy segit nekünk.. de .. mikor megszültem a kislányom Budapesten dolgoztam postán a férje, kamionsofőr volt .bár albérletben laktunk mégis jól éltünk nem tehetek róla hogy a kedves kormány miatt nincs munka az országban és minden baromi drága ilyen hozz állással nem szüljön senki mert ki tudja mi lesz.
2011. júl. 28. 12:35
3/67 anonim válasza:
Sajnos igen,vagyunk így mi is. A hiteleink a duplájára nőttek. Már a behajtó is csöngetett.A Lakáshitelünkre kaptunk könnyítést 6 hó-t. 3 gyerekünk van. A férjem most külföldön próbál szerencsét,mert az itteni fizetés nem elég sajnos. Gyümölcs és édesség nekünk is csak havi 1x van,amikor megkapom a csp-ot. :(
4/67 anonim válasza:
Így van sajna, netet,kábel TV-t lemondani.Szoba antennával bírod fogni az RTl-t, TV 2-t. Biztos nehéz lesz nélkülük, de most nincs más megoldás. Ha lesz párodnak munkája, akkor meg lehet újra. Voltál bent a hivatalba, családsegítőbe? Ott nem tudnak nektek segíteni.
5/67 A kérdező kommentje:
igy már erőm sincs küzdeni.... nincs értelme hogy felkeljek mindig ugyanaz .. mit főzzek hogy fizessem ki a villanyt ..igen behajtó már itt is volt.
2011. júl. 28. 12:37
6/67 anonim válasza:
Esetleg a helyi önkormányzatnál kérdezz rá, hogy hátha tudnak anyagilag segíteni, illetve a védőnőknél gyakran adnak le más anyukák feleslegessé vált ruhákat, játékokat, kérj belőlük!
Sajnos más ötletem most hirtelen nincs... :(
7/67 anonim válasza:
Akkor inkább a néni tv és net helyett vehetne inkább tartós élelmiszert vagy pelenkát.
Egyébként gyerek bölcsibe, te dolgozni, a férjed szintén. Ha volt munkahelyed, hogyhogy te nem mész vissza dolgozni? A gyed alatt nem rúghatnak ki. Vedd ki a szabijaidat és menj vissza. Ha nincs bölcsi, a szomszéd néni nem tudja elvállalni a gyerekfelügyeletet vagy apuka menne gyesre?
8/67 anonim válasza:
Ha a férjednek van kamionra jogosítványa, akkor menjen és keressen munkát. Kamionozni mindig kell ember, és jól is fizet. Annyi pénzt meg akár kölcsön is lehet kérni, hogy el tudjon indulni, egy hónap múlva a fizetéskor meg vissza lehet adni. Ne üljön otthon. Lehet, hogy szar, de ha fél évet kamionozik, máris jobb lesz a helyzet. Menjen külföldre!!
9/67 A kérdező kommentje:
1000 fös kisfaluban azt mondták az önkormányzat is nehéz helyzetben van .. tudnak adni 3000ft átmenti segélyt a védőnőnk csak papiron létezik néha belibben a faluba hogy itt vagyok..de semmit nem intéz nem nincs ruhakérésre lehetőség.irtam már alapítványoknak is..de semmi válasz.
2011. júl. 28. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!