Szerintem én vagyok világ a legfigyelmetlenebb anyukája. Más is csinált már ilyen vagy hasonló hülyeséget?
Szerintem semmi tragédia nem történt, nyugiiii!
Bárkivel előfordulhat ilyen, senki nem tökéletes. Az én kicsi gyermekem a kuka melletti üvegek közül pont a vodkásat fogta meg, és lecsorgatta a torkán a benne maradt pár cseppet...
Azóta jobban figyelek, hogy a vendégek után azonnal a kukába menjen a veszélyes maradék. :)
Hát hallod... Kislányom volt kb 2 hónapos, és sírt. Mondom, tuti fáj a hasa, adok neki a hasfájás elleniből, amit a doktornő írt. 1 mokkáskanál kellett adni neki, gyógyszertári barna üvegben volt. . Beadom neki , kiköpi. Mondom, rajtam nem fogsz ki, még egy kanál, szét a száját, és gondosan ügyeltem arra, hogy ki ne köpje, minden csepp lemenjen a torkán, hát vágta is a képeket, és üvöltött tovább. Erre mit vettem észre? A szája kipöttyösödött a cumitól, és a doktornő írt fel borszeszt, hogy azzal mossam le a cumit, meg rágókákat, az is gyógyszertári üvegben volt, és azt adtam be a gyereknek, 2-szer is, hasfájás ellen véletlenül.
Szóval én még borszeszt adtam neki hasfájásra... De semmi baja nem lett :)(bár el sem mertem mondani anyunak, csak nemrég tudta meg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!