3 éves lányom 99 cm magas és 15 kiló. A doktornő szerint sovány, szerintem nem. Hány cm és hány kiló a hasonló korú gyeremeketek?
Nekem fiam van. Májusban volt 3 éves, 99 cm és 13,5 kg.
És nem sovány! Pont jó.
3 éves lányom, 99 centi és 15,5 kiló. Nem vékony egyáltalán, szép izmos.
Nem is értem a doktornődet, akkora különbség nem lehet köztük.
6 éves kislányom 117 cm magas és 17 kg. Az apja magas termetű és vékony, szálkás izomzatú, a lányka is ezt örökölte. Doktornő szerint is sovány, de nem betegesen, úgyhogy nem aggódom. Étvágya van, ritkán beteg.
27 éves nayuka
az én lányom június 26-án lesz 3,5 éves és 98 cm, 13-14 kg között kmozog a súlya. Pici kis törékeny a lányom valóban, de nem látom kórosan soványnak, vagy törpének. Jó kedvű, tud figyelni, játszik, az étvágya kissé rpaszódikus, de nem rossz. Gyorsan nő a körme és a haja nem hullik, szép fénye van, szerintem jól érzi magát a bőrében. Ha nekem mondaná a doktornő, hogy sovány és adjak neki enzim pótlásst, én nem tenném.
A kicsi lányom most múlt másfél éves, 80 cm és 9060 gramm volt. pedig egy apától és egy anyától vannak :)
szerintem nem sovány a lányod. az enyém 3 évesen 12,5 kg volt ruhában télen!
Az én fiam most volt 2 éves májusba.98 centi és 13 kiló.Nekünk nem mondta se a védőnő, se a doki,hogy sovány lenne.Annyit mondtak 2 éves státuszvizsgálaton,hogy szép nagy fiú:)
Szerintem a lányod nem sovány egyáltalán, a magasságához pont megfelelő a súlya.
Az én nővérem mikor kicsi volt 5-6 éves kora körül 10-11 kiló volt.Na ő sovány volt.Engem meg gurítani lehetett:)
6,5 eves lanyom 120cm, es 18kg. O azert mar vekony, de a vedono szerint nem kell aggodnom. (voltunk vervetelen is, es minden OK.)
Szoval szerintem a magassagahoz kepest nem vekony. A tesom kislanya 2,5 eves, 14 kg, es szinte pocakos, vaskos gyerek. Igaz, nem tudom a magassagat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!