Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tovább? szerintem éhen...

Hogyan tovább? szerintem éhen fogunk halni. Más is van hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
jelenleg a férjem szülei házában lakunk amit megörököltünk .. mostmár a minék.... bár volt rajta 8 millió jelzáloghitel..a f féjerm lemondott hogy nem tujduk fizetni .. próbálunk uj lakást szerezni kisebbet.olcsóbbat.van kb 6 hónapunk hogy megoldjuk a dolgot a munka nincs .. se nekem se neki...ő most lészül menni .. keresni de sok pénz kell hozzá..mert a hidalatt nem lakhat éhen nem lehet ha odaadjuk amit kapok a lányomra gyedet nekünk nem marad. nekei meg mennie kell hogy keressen.. lejár 2 honap mulva gyedem is igy havi 40 ezerből kell majd élnük.. nagyon nehéz igy.. azt sem tudom mikor vettünk magunkra még tudriból ios ruhát.. sajna nincs kiut..a gyereknek sinc se ruhája sm játékja sokszor a nasi és a gyömölcsi is hiányzik az értendjéből..nem tudok hova fordulnki..
2011. júl. 28. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
73%
Nem kaptam privit, elküldenéd mégegyszer? Eltévedhetett félúton.
2011. júl. 28. 13:02
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenét csinált a férjed egy évig? A munkának utána kell járni, nem kopog be az ajtón. Ha rákeresel a neten, láthatod, hogy rengeteg kamionos, gépjárművezetői állást hirdetnek. Hányat pályázott meg ezek közül a párod? Addig kell próbálkozni, míg nem sikerül.
2011. júl. 28. 13:05
 33/67 anonim ***** válasza:
73%
2500km?? Hol laktatok ti?? Külföldön??
2011. júl. 28. 13:08
 34/67 anonim ***** válasza:
73%

nem akarlak bántani.

de lehet, hogy kis faluban laktok ahol nem osztogatják a munkát, de mi is kis faluban lakunk itt sincs munka meg máshol sem, a párom mégis addig járt amíg nem talált, mert tudod neki az az első, hogy a család ne haljon éhen.

2011. júl. 28. 13:10
 35/67 A kérdező kommentje:
bocs efy 0 kevesebb elirtam.
2011. júl. 28. 13:11
 36/67 anonim válasza:
73%

Az igaz hogy a Waberersnél 100.000 Ft a kaució, de más fuvarozó vállalatok is vannak (pl.: Horváth Rudolf).

[link]

Nem mindenhol kell fizetni!

2011. júl. 28. 13:13
 37/67 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, a privid nem ért ide, de szerintem ide is beírhatnád legalább egy közeli várost, lehet, hogy többen tudnánk segíteni a környékről. Én Pestről megyek a héten mindenképp Hajdú-Biharba, így tudunk találkozni, és hátha más is tud segíteni, szívesen elviszem, amit küldenek.

Írd le bátran, másképp nem segíthetünk.

2011. júl. 28. 13:14
 38/67 A kérdező kommentje:
de dolgozott ő alkalmi munkák .. napszámos munkéák barkácsolások de ez nem állalndó vagy van vagy nincs pld ebben a hónapban nem volt szinte semmiigy 7-8 ig anyit szivunk mig jön gyedm hogy ojé..meg mondom egszer bejárt 2 hónapot dolgozni és nem fizette ki a fönök mert nem volt bejelentvetehát ez ördögi kör..tudom hogy keresni kell munkát hidd el reggeltől estig megy kersi neten ujságokat kér el mai hirdetik a munkákat de semmi ahova felvennék nem kell ..most ezt a külföldi kamionos céget látjuk kiutnak de nagyon nehéz lesz mig megkapja az elő fizut mert el kell vigye a pénz ittholról
2011. júl. 28. 13:17
 39/67 anonim ***** válasza:
73%
2011. júl. 28. 13:18
 40/67 A kérdező kommentje:
biharkeresztes legközelebbi kisváros.. és nagykerekiben élünk.
2011. júl. 28. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!