Anyaként tényleg fel kell áldoznom magam és csak az újszülött igényei számítanak?
Amúgy akinek üvölt a babája az hogy tud normálisan lassan zabalni a konyhában?
Nincs egy kis bűntudata sem?
20, hallottál az igény szerinti szoptatásrol?
Tapszerrel is lehet igény szerint etetni egyébként
És igen, az én babáim egész nap kézben voltak az elején.
Akkor osszeszoritod a szad es kibirod basszus. Anya leszel, fogd mar fel. Az elso idok nem rolad szolnak, ha tetszik ha nem.
Nem biztos amugy, hogy egesz nap kezben akar lenni, nalunk ez hullamzo volt. Volt hogy csak rajtam aludt, de amugy erre a ferjemet is elfogadta, sot anyukamat is, szinte mindegy volt kin, csak valakinek a mellkasan kellett lennie. Aztan volt hogy babakocsiban, de szigoruan csak tologatva aludt, aztan volt hogy kendoben volt rajtam. Ejszaka meg szinte vegig cicin volt, igazabol nekem ez volt a legnehezebb, de ez csak 2 honapig tartott, aztan elmult.
Egy babanal minden valtozik, de nagyon jo lenne ha osszeszedned magad es alkalmazkodnal az igenyeihez. En akar meg azt is mondom, hogy ok, ne szoptass ha nem akarsz, engedd akkor ezt el, ha neked ez ennyire nagy teher, de foglalkozz a gyerekeddel!!
25, egyszerű.
Azt tudtad, hogy a gyerek nem csak akkor keredzkedik mellre ha éhes?
Én pl ha valami baja volt első körben mellre tettem.
Ha megnyugodott rajta akkor jó, ha nem akkor kipróbáltam mást.
Nem tudja senki mikor mi a baja egy csecsemőnek.
Ki kell találni éppen mi a gond.Mivel elmondani nem tudja a sirasaval jelez.
Biztos felkészültel rendesen te erre az anyaságra?
Hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!