Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyaként tényleg fel kell...

Anyaként tényleg fel kell áldoznom magam és csak az újszülött igényei számítanak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy teljesen ellentétes nézeteket olvasok az interneten és a körülöttem élők is teljesen mást mondanak. Mindenhol az folyik, hogy ne hagyjuk a csecsemőt sírni, ne bízzuk másra, igény szerint kell szoptatni stb. Ellenben a családom, a védőnő mindenki azt mondja, hogy ezekkel csak magamat szivatnám le és még véletlenül se altassam kézbe a babát, arra kell szoktatni, hogy magától aludjon el, fix időközönként kell etetni, hogy meg legyen a rutin és én is el tudjak szabadulni, stb. Őszintén számomra pl az a felállás teljesen rémálomnak tűnik, hogy egész nap fogjam a babát, akkor etessem amikor csak enni akar, így akkor el sem tudnék mozdulni mellőle stb. Most tényleg annyira rossz az ha nem arra nevelem a gyerekemet, hogy éjjel nappal rajtam lógjon, hanem el legyen mással is, pl nagyszülővel, egyen cumis üvegből is, természetesen ha lesz tejem akkor anyatejet stb?
júl. 5. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 A kérdező kommentje:
Természetesen nem akarom sírni hagyni, de pl azt mondják azzal is meg tudom nyugtatni ha csak simogatom, paskolom a hátát, de nem szabad kivenni mindenért a kiságyból.
júl. 5. 13:27
 2/93 anonim ***** válasza:
84%
Egy újszülöttről beszélünk, ember... Most jött ki belőled, világát sem tudja, de te már egyedül alvásra szoktatnád? Nem kell, hogy állandóan rajtad lógjon, van neki apja meg ezek szerint nagyanyja is. Nyilván más is felveheti, ha sír (és nem azért mert szopni akar), de VALAKI igen is vegye fel és nyugtassa meg, altassa el a szerencsétlent. Épeszű védőnő nem mond ilyet, vagy valamit direkt félreértettél. Előtte nem hallottál róla, hogy egy darabig nem a saját igényeid lesznek az elsők? Normális esetben...
júl. 5. 13:32
 3/93 anonim ***** válasza:
69%

Már unod mi?.

Hamar...

Szerencsétlen gyerek

Gondolom üvölt te meg a másik szobábol hallgatod.

júl. 5. 13:34
 4/93 A kérdező kommentje:
2es a védőnő nekem szó szerint ezt mondta, hogy arra kell szoktatni a babát, hogy beteszed a kiságyába, odateszed a megszokott kis játékát és hagyod magától elaludni. Sőt még beszélgettünk erről is sokat, hogy van olyan anyukája aki még 1 évesen se tudja letenni a gyereket, mert csak úgy hajlandó aludni ha valaki fogja, ha leteszik rögtön sír
júl. 5. 13:35
 5/93 anonim ***** válasza:
85%
Az a helyzet, hogy ez nem szoktatás kérdése ... Nyilván be lehet törni a szerencsétlen csecsemőt, de épeszű/ jóérzésű ember ilyet nem csinál. Simán lehet olyan babád, hogy eszik-alszik, könnyen elvan mással, meg olyan is, aki matrica, és ha csak 2 méterre megközelíti valaki más az anyján kívül, üvölt és kapaszkodik beléd.
 6/93 anonim ***** válasza:
78%
Ja, nyugodtan hallgass az idióta tanácsokra, szuper lesz a gyerekkel a kapcsolatotok később...
 7/93 babyboom567 ***** válasza:
71%
Szerintem a kérdezőnek,még nem született meg a gyereke.
 8/93 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arról van szó, hogy üvölt én meg hallgatom, de nem tartom normális dolognak ha a csecsemő 0-24ben kézben van
 9/93 anonim ***** válasza:
55%

És ha rajtad fog lógni akkor mi van?

Ne félj, ha felnőtt lesz és megoregszel a házat tajekara sem fog menni...úgyhogy most élvezd, hogy rajtad lóg....

júl. 5. 13:36
 10/93 anonim ***** válasza:
82%

8, pedig normális az elején.

Két gyerekkel csináltam végig, és nem haltak bele.

Nem lettem idegbeteg, nem váltam el miattuk nem lett senki lelki sérült

júl. 5. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!