Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szeretik a babák a...

Miért szeretik a babák a lábujjukat szopogatni ?

Figyelt kérdés
Ez komoly kérdés, nem viccnek szántam.

febr. 16. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte (kb.6-7 hós kor körül) ez kimondottan fontos lépés a mozgásfejlődésükben. Emellett gondolom érdekes is nekik, nem nagyon érdemes egyéb logikát keresni szerintem benne.
febr. 16. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A kisfiam sosem csinálta, nem is nagyon fogdosta a lábat, soha. Most, mikor a hugát utánozza, 6 evesen csinálta😅

A kislányom viszont rengetegszer fogta a lábikóját, rágcsálta a lábujjait, nagyon cuki volt. 5-6 hónaposan kezdte, de sokáig kitartott ez az időszak, főleg ha ráunt a babakocsizásra. 9-10 hónapos kora óta már nem jellemző, mondjuk ő 11 hós kora óta jár :)

febr. 16. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok🤦🏻‍♀️ hülye vagyok, nem a kérdésre válaszoltam. Elsőnél a pont. Bár nálunk nem jelentett semmit annál a gyereknél akinél kimaradt.
febr. 16. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!