Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem sokat segít a férjem?...

Nem sokat segít a férjem? Másnál is így van?

Figyelt kérdés

Nálunk születés óta home officeban van a férjem.

Reggel fél 7-kor én kelek a gyerekkel, tisztába teszem, megetetem. A férjem fél 8-kor kel, 8-ig játszik a gyerekkel, utána bekapcsolja a gépét.

Ezután 10-töl 12-ig alszik a gyerek, ez elött összesen 1 órát van vele szünetekkel, a tízórait én adom neki.

Ébredés után megeteti a férjem, majd 15-töl 17-ig van a délutáni alvás. A megebédeltetéstöl 17-ig nem foglalkozik vele. Csak utána 17-töl 18-ig a fürdetésig játszanak.

Fürdetésnél ö fürdeti, törli, hozza-viszi a vizet. Utána a férjem elmegy magával foglalkozni (zuhanyzik, kajál).

Fél 8-kor megeteti egyikünk majd ö elaltatja, ami nem túl sikeres. Reggelig 4 alkalommal kell nekem felkelni altatni mert ö alszik, nem tud dolgozni ha éjjel fent van.

Magamra semmi idöm nincsen! A férjem szerint ö sokat segít, szerintem nem sokat. Hétvégén a másodállásában maszekol, így akkor otthon sincsen, így gyakorlatilag se éjjelem, se nappaom. Nálatok mennyit segít a férjetek? Sajnos a szüleink sem segítenek, még el se jöhettek megnézni a kicsit a covid miatt.

2021. márc. 29. 21:04
 31/95 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom mi lenne veled ha úgy lennél mint én. Kamionos a férjem. Már 6 éve. A fiunk 4 éves. Egész héten egyedül vagyok vele senki semmiben nem segített soha. Amikor fent volt is tudtam takarítani és főzni. Hétvégén is a legtöbbször az enyém minden mivel tavasztól őszig van bőven kint is teendő / após őstermelő neki is segíteni kell. Még én is átjárok segíteni. 24hetes terhes vagyok. Szombaton anyósnál veteményeztünk. Hidd el rengeteget segít a férjed. Én a tizedének is örülnék néhanapján. Ja és így is van magamra egy kis időm ha akarom.
2021. márc. 29. 23:21
 32/95 anonim ***** válasza:
74%
Ja és minimum 1x kel a fiam este. Alig volt átaludt éjszakája. Most a pocaklakó sem hagy már. Pedig még pici. 32 voltam
2021. márc. 29. 23:23
 33/95 anonim ***** válasza:
92%

Üdvözöllek a felnőtt életben. Ez az anyaság, a család, az élet navigálása. Kapaszkodj meg: ha visszamész dolgozni, ez rosszabb lesz!

De én értem, hogy mellbevág, az ember bele kell, hogy szokjon. Ütemezd a napod és tanuld meg magad kifújni negyed órák alatt.

2021. márc. 29. 23:31
 34/95 anonim ***** válasza:
100%
De a hetvegezest miert csinalja a ferjed? Ennyire kell a penz?
2021. márc. 29. 23:44
 35/95 anonim ***** válasza:
72%
Ez remélem nem komoly hogy ezen háborgsz. Nagyon nagyon sokat segít a férjed, le a kalappal előtte! Szóval kb. 5-6 órát tiéd a gyerek, meg négyszer kel éjjel. És ezt sem tudod kezelni? 1,5 éves a kislányom, reggel 7-8tól este 6-7ig teljesen egyedül vagyok vele mióta megszületett, sokszor hétvégén is. A fürdés fixen közös. Az éjszaka az enyém, nem is várnám el hogy a férjem hullafáradtan keljen, majd menjen dolgozni utána. És összetenném a kezem ha csak négyszer kelne. 6-8 alkalommal kell visszaaltani, ha épp valami fogzás,front, akármi van ennél többször is. Mindemellett szoptatom is, kétnaponta főzök, bevásárolok, játszóterezek, és egyetemen tanulok. Nagyon el vagy tájolva, aligha fog melléd állni bárki.
2021. márc. 29. 23:49
 36/95 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy elnézem az ő időbeosztását, nem sok ideje marad csajozni, kocsmára, haverokra.
2021. márc. 30. 00:00
 37/95 anonim ***** válasza:
17%

34 ha visszamegy dolgozni joggal várhatja hogy valóban felezzék a melot. Akkor mar kelhetnek felesben.

Hétközben teljesen normális a helyzet.

Szerintem a gond a hétvégi melóval van. Inkabb legyen otthon a férj. En megértem ha sok a gyerek.

36# hát nagyon szuper vagy. Nem mindenki ilyen. Azt az egyetemet azert megnéznem egy gyerek mellett állítólag 0 segítséggel. Ha állandóan te vagy vele mikor tanulsz? Vagy nagyon a végén lehetsz hogy se óra se zh. Vagy valami lightos szak lehet ami kb 3 beadandóból meg par vizsgából áll félévente.

2021. márc. 30. 00:03
 38/95 anonim ***** válasza:
31%

32 attól hogy mártit vagy mas nem szeretne az lenni.

Biztos sok szép közös emleke lesz az apjával annak a gyerkenek..ja nem.

2021. márc. 30. 00:05
 39/95 anonim ***** válasza:
88%
Az en ferjem hajnali 4 kor mar indul a furgonnal es a csapattal, o a sofor, majd ledolgoznak 10 orat. Ingaznak egyik orszagbol masikba, 1,5 oras ut oda-vissza. Nagyon tre, de a fizetes jo es a ferjem nagyon kitarto es strapabiro szemelyiseg. Megbeszeltuk, amig birja, csinalja,mert amugy szereti is. Namarmost este 6 kor er haza. Tehat hajnaltol este 6 ig egyedul vagyok a 4 hosommal,aki elkezdett fogzani. Apa 9 kor mar megy aludni(mi is), hogy szalonkepes legyen. Mivel o a sofor, kulon alszunk hetfotol pentekig, mert a fiunk jobb napokon is 2x felkel ejszaka en meg feltem a ferjem, nehogy balesetezzen a kialvatlansag miatt. Nagyon nem csaladbarat megoldas, de a corona kellos kozepen nincs esely elmenni most mas utan, a fizu meg szep summa, tehat marad ez. Minden nap a gyerekere van cca 2 oraja. Ekkor etet, furdetesnel egyutt vagyunk, jatszik vele, egyutt vacsizunk, beszelgetunk, neha meg a sex is belefer. Ja es a ferjem melo utan rendezi a konyhat, mosogatogepet, sterilizalja az uvegeket pakolaszik, hogy ennyivel is segitsen...Most a hosszuhetvege nekem olyan, mintha lottootost nyertem volna :D Ja es neha elofordul, hogy havi 1x szombaton is erosen ajanlott bemenni. Akkor mar en is idegbeteg vagyok, de az rovidebb muszak. Ezt csak azert irtam le, hogy lasd, milyen szerencses helyzetben is vagy. Aldozatokat kell hozni, ez van.
2021. márc. 30. 02:43
 40/95 anonim ***** válasza:
84%
Ugye tudod hogy másnak ennyit sem segítenek? 🤔 Mi lenne veled ha reggel 6tol este 6ig dolgozna a férjed? Szerintem sokat segít, az hogy éjszaka csak te kelsz... Persze néha kelhet ő is, nem mondom hogy nem, de ő altat, etet. Addig te is tudsz pihenni, takarítani, főzni, kB bármit csinálni.
2021. márc. 30. 03:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!