Én csinálok valamit rosszul, ha a lassan 16 hós lányom még mindig nem áll önállóan és így nyilván a lépegetés is messze van?

Nekunk picit lazabb izomzattal 19,5 honaposan tanult meg jarni. Uszas es torna mellett…
Szoval en azert lehet, hogy csak eroltetnem azt a tornat, de neurologushoz vinnem, o allapitja meg, hogy mi kell!
A kapaszkodas nelkuli allas az csak jaras utan jott nalunk, elobb ment, mint meg tudott volna allni. Ez alapvetoen nem baj, sokszor van igy.
Az a baj most itt, hogy nem is lepeget butorok mellett kapaszkodva, azt kellene pedig mar.

De a bútorok mellett lépeget már, csak nem minden nap akarja olyan gyakran. Neurológusnál is jártunk 9 hósan (oda azért küldtek akkor, mert még nem ült és nem mászott), ott is mindent rendben találtak.
16 hósan megyünk vissza konduktorhoz, ha ő is látja, hogy 2 hónap alatt sem történt óriási előrelépés (kb ugyanez volt 14 hósan is), talán elküld, de majd forszírozom...
Igyekszem nem hasonlítgatni sosem más babákhoz, mert tudom, hogy mindenki más ütemben fejlődik, de amikor ma a baba-mama jógán azt láttam, hogy a 8 hónapos kisbaba nemhogy feláll önállóan, de meg is áll stabilan, épphogy csak nem lépeget, azért néztem, hogy miaf*sz (bocsi) :D. Ilyenkor kicsit nehéz megemészteni meg elhinni, hogy tényleg ilyen óriási különbség lehet, hogy a feleannyi idős baba már előrébb tart mozgásban, és ilyenkor nem tudok nem arra gondolni, hogy esetleg én nem csináltam valamit jól...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!