Elfog a rosszérzés, ha látod hogy más mindenből a prémium kategóriásat veszi?
Tipikusan az a szerencsétlen aki azt hiszi, hogy van 10 millája és ő milyen gazdag... :D
A mai világban szó szerint bármikor elveszítheted mindened. Simán kilátásban van egy új gazdasági világválság, bármikor bedőlhet vállalkozás, elveszítheted a munkád, bármikor szorulhat valaki a családból több milliós orvosi kezelésre. Na majd akkor baromi jól jönne az az x millió. De remélem te se hiszed, hogy a szaros néhány millióddal gazdagnak számítasz.
Ne etessétek szegény trollt!
Valahol sajnálom hogy nem érti, hogy nem attól lesz sikeres, hogy mindent megvesz, csak azért mert megteheti. Hogy felesleges szarok összeharácsolásával tovább pörgeti a fogyasztói társadalmat. Hogy ahelyett hogy értéket teremtene, csak a tárgyi vackok boldogítják.
Visszaigazolást akart, de nem érti, hogy a többséget nem érdekli, hogy mennyit költ. Főleg azt nem, akinek a saját értékei szerint semmiben sem szenved hiányt a gyereke.
El se tudja képzelni, hogy mások nem abban mérik azt, hogy milyen jó a gyereknek, hogy milyen ruha van rajta és milyen értékű játszószőnyegen tanul meg forogni.
Új válaszoló vagyok, érdekes ez a kis vita.
A kérdésre válaszolva, amikor látom hogy valaki mindenből a prémium kategóriásat veszi, olyan érzést kelt bennem, hogy ennek az embernek biztos fontosak a külsőségek. Röviden ennyi, se több, se kevesebb.
Kevésbé a kérdésre válaszolva, mindenki azzal riogatott, hogy egy vagyonba kerülnek majd a babacuccok, én megpróbáltam mindent kihozni kb 200.000bol, sikerült. (Volt egy ismerősünk aki sajnált minket, hogy biztos most nincs pénzünk mert kiköltekeztünk a babacuccokra, tehát ez ennyire termeszetes mkinek h ilyenkor egy vagyon megy el.)
Pár dolgot, pl ruhak, legzesfigyelo, takaro újonnan vettunk, aztan babakocsi, ágy használtan ismerősöktől. Így is csomó felesleges kacat maradt meg, amire rá se nézek, pl szoptatós párna, hordozókendő (sima kengurut már hasznosabbnak látom szamunkra), babaöböl, mellszívó, de ugye azt mondták, ez kell. Inkább minimalba toltuk a dolgot, és miután megszületett, és kiderült, hogy kéne még valami, megvettük, pl járókát újonnan 18ert. Szóval utólag alkalmazkodtunk az igényeihez, hiába volt meg előre a babaobol ha nem akart ott aludni..
Én amúgy is babonás voltam, nem akartam előre megvenni mindent, amíg nincs itt a gyerek. A férjem akkor rendezte be a babaszobat, amikor én kórházban töltöttem a 3 napot, teljesen jó volt ez így, semmiben sem szenvedett hiányt. Amúgy ami igazán fontos, hogy a rota és bexsero oltást megvegye mindenki, tehát inkabb vegyen vki használt holmikat, de az oltásokra telljen. (Nyilvan ezt nem neked mondom kérdező hanem akinek nincs pénze oltásra, de felvág drága cuccokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!