Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfog a rosszérzés, ha látod...

Elfog a rosszérzés, ha látod hogy más mindenből a prémium kategóriásat veszi?

Figyelt kérdés
Mennyire veszed a lelkedre, ha azt látod, hogy más babája márkás új ruhákban, a legdrágább babakocsiban és milliós babaszobában kezdi meg a földi létet? Esetleg te ez a kategória vagy?
2020. máj. 17. 16:34
 71/91 A kérdező kommentje:
2 millió forinttal a számlámon nem mernék tervezni. De ehhez nincs közöd, nekem meg a te életedhez és egyenlegedhez. Ha te nem veszed meg, az a te dolgod, mi megveszünk mindent, amit szükségesnek érzünk és nem fogom megkérdőjelezni a helyességét egy névtelen gyakori kérdező hisztije miatt. Mindenki abból főz, amiből tud vagy akar. Keress fel pszichológust, mert ez nincs rendben.
2020. máj. 18. 17:36
 72/91 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy ez a jó és így KELL, ehhez képest véres szájjal fröcsögést olvasok. A kérdés tőlem független volt, ki mire áldoz és hogy érzi magát ettől. Az, hogy mi hogy élünk, az teljesen független mindezettől. Nem fogok idegeneknek magyarázkodni vagy a kezemet tördelni. Nem osztok meg semmit arról, hogy mit értünk el vagy mibe ültem/nem ültem bele készen. Szerencsés vagyok, igen, jó helyre születtem és kitartóan dolgoztam, a férjem szintúgy, nem nézek le senkit, elfogadom más szempontjait, de fordítva ez már nem igaz. Hálás vagyok az életemért, a tükör elárulhatja nektek, hogy miért. 😘
2020. máj. 18. 17:45
 73/91 anonim ***** válasza:
84%
Tehát te arra vagy büszke, hogy rettenetesen ostoba vagy és több milliót tudtál volna már megspórolni értelmes dolgokra ha legalább azt a maradék 20 IQ-dat használod és nem veszed meg az első szart ami szembejön... Hát gyönyörű. Én is csak csóri gyereket sajnálom.
2020. máj. 18. 17:51
 74/91 A kérdező kommentje:
Mire spóroljak, ha nem a gyerekemre? Vagy miért gondolod, hogy hiányzik ez az összeg? Miért magadból indulsz ki? Millió ember, millió út. Ha az első szart megvenném, én is a lidlből meg a zarából ruháznám magunkat. Gyűlölöm, ha szétoffolnak egy kérdést, szóval elég a vergődésből.
2020. máj. 18. 17:56
 75/91 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondja két millióval nem merne tervezni XDDDD úristen mekkora pofája van itt valakinek. Most konkrétan az a kérdés lényege, hogy mások szarul érzik-e magukat, hogy nincs annyi pénzük, mint neked? Remélem, nem ezt az értékrendet adod át a gyerekednek.
2020. máj. 18. 18:01
 76/91 anonim ***** válasza:
83%

Tipikusan az a szerencsétlen aki azt hiszi, hogy van 10 millája és ő milyen gazdag... :D

A mai világban szó szerint bármikor elveszítheted mindened. Simán kilátásban van egy új gazdasági világválság, bármikor bedőlhet vállalkozás, elveszítheted a munkád, bármikor szorulhat valaki a családból több milliós orvosi kezelésre. Na majd akkor baromi jól jönne az az x millió. De remélem te se hiszed, hogy a szaros néhány millióddal gazdagnak számítasz.

2020. máj. 18. 18:08
 77/91 anonim ***** válasza:
88%

Ne etessétek szegény trollt!

Valahol sajnálom hogy nem érti, hogy nem attól lesz sikeres, hogy mindent megvesz, csak azért mert megteheti. Hogy felesleges szarok összeharácsolásával tovább pörgeti a fogyasztói társadalmat. Hogy ahelyett hogy értéket teremtene, csak a tárgyi vackok boldogítják.

Visszaigazolást akart, de nem érti, hogy a többséget nem érdekli, hogy mennyit költ. Főleg azt nem, akinek a saját értékei szerint semmiben sem szenved hiányt a gyereke.

El se tudja képzelni, hogy mások nem abban mérik azt, hogy milyen jó a gyereknek, hogy milyen ruha van rajta és milyen értékű játszószőnyegen tanul meg forogni.

2020. máj. 18. 18:10
 78/91 A kérdező kommentje:
Oké, el fogunk szegényedni, a gyerekünk alkalmatlan lesz az önálló életre, boldogtalanok leszünk és 10millióra verem magam (???), aláírom az önigazolásotokat, hogy jobb kedvetek legyen. Meg fogom járni, úgy kell nekem, a jók elnyerik a jutalmukat én pedig megyek a híd alá. További szép napot! :)))
2020. máj. 18. 18:18
 79/91 anonim ***** válasza:
79%

Új válaszoló vagyok, érdekes ez a kis vita.

A kérdésre válaszolva, amikor látom hogy valaki mindenből a prémium kategóriásat veszi, olyan érzést kelt bennem, hogy ennek az embernek biztos fontosak a külsőségek. Röviden ennyi, se több, se kevesebb.

Kevésbé a kérdésre válaszolva, mindenki azzal riogatott, hogy egy vagyonba kerülnek majd a babacuccok, én megpróbáltam mindent kihozni kb 200.000bol, sikerült. (Volt egy ismerősünk aki sajnált minket, hogy biztos most nincs pénzünk mert kiköltekeztünk a babacuccokra, tehát ez ennyire termeszetes mkinek h ilyenkor egy vagyon megy el.)

Pár dolgot, pl ruhak, legzesfigyelo, takaro újonnan vettunk, aztan babakocsi, ágy használtan ismerősöktől. Így is csomó felesleges kacat maradt meg, amire rá se nézek, pl szoptatós párna, hordozókendő (sima kengurut már hasznosabbnak látom szamunkra), babaöböl, mellszívó, de ugye azt mondták, ez kell. Inkább minimalba toltuk a dolgot, és miután megszületett, és kiderült, hogy kéne még valami, megvettük, pl járókát újonnan 18ert. Szóval utólag alkalmazkodtunk az igényeihez, hiába volt meg előre a babaobol ha nem akart ott aludni..

Én amúgy is babonás voltam, nem akartam előre megvenni mindent, amíg nincs itt a gyerek. A férjem akkor rendezte be a babaszobat, amikor én kórházban töltöttem a 3 napot, teljesen jó volt ez így, semmiben sem szenvedett hiányt. Amúgy ami igazán fontos, hogy a rota és bexsero oltást megvegye mindenki, tehát inkabb vegyen vki használt holmikat, de az oltásokra telljen. (Nyilvan ezt nem neked mondom kérdező hanem akinek nincs pénze oltásra, de felvág drága cuccokkal)

2020. máj. 18. 18:21
 80/91 anonim ***** válasza:
95%
Engem érdekelne miért tetted fel a kérdést. Abbol ugyanis elsőre az jön le, hogy nem állsz jól anyagilag és zavar ez a helyezet, te rosszul érzed magad, ha látod, hogy valaki jobb/drágább terméket vész mint te. Aztán kiderül, hogy nem, te veszed a drágább termeket. Azt akarod ezek szerint tudni, hoyg ki irigyel téged? Biztosan sokan vannak. De nagy eséllyel nem azért, mert a gyerek Gucciban jár, vagy Anex babakocsija van -megneztem ez utóbbit amúgy, nem értem miért kerül annyiba, amennyibe, plusz szerintem kimondottan ronda is. Pont úgy p, mint a most menő szőrös papucsok a frans tudja már melyik divatház okossága. Hát kimondottan gusztustalan, akkor se venném fel, ha fizetnének érte, de kb minden menő insta celebnek az van a lábán.
2020. máj. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!