Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfog a rosszérzés, ha látod...

Elfog a rosszérzés, ha látod hogy más mindenből a prémium kategóriásat veszi?

Figyelt kérdés
Mennyire veszed a lelkedre, ha azt látod, hogy más babája márkás új ruhákban, a legdrágább babakocsiban és milliós babaszobában kezdi meg a földi létet? Esetleg te ez a kategória vagy?
2020. máj. 17. 16:34
 41/91 anonim ***** válasza:
81%
Még soha eszembe se jutott ezen gondolkodni. Tudatosan veszek használtat mindenből, nem vagyunk anyagiasak, a gyerekeinknek is azt akarom átadni, hogy nem a tárgyi dolgok a fontosak. Eddig sikerült.
2020. máj. 18. 09:59
 42/91 anonim ***** válasza:
88%
Mindent megveszek, amire szüksége van, de ha nem az élet múlik rajta akkor a legolcsóbbat... így tudok mindent megadni neki. A babának mindegy, hogy 6000 forintos játszószőnyegen vagy 20000 forintoson játszik, illetve veheted neki a drága játékokat, hogyha egy vizespalackkal fél órára le lehet foglalni... a tescos ruha tökéletes arra, hogy lehányja, összekakilja és egy hónap alatt kinője. A babakocsit még egyszer sem használtuk, így örülök, hogy használtan vettük. Persze aki minden nap azzal megy futni az vegye a drágát, mit bánom én. Van néhány menő ruhája, amit kaptunk, itthon nem adom rá, a vírus miatt meg havi egyszer megyünk csak tanácsadásra, nem is látja senki, hogy mi van rajta...
2020. máj. 18. 10:40
 43/91 A kérdező kommentje:

Hol találsz 20k-ért játszószőnyeget? Én 50-ért vettem és annál csak drágábbakat láttam. :o Online webshop?

Szerintem amúgy mindegy a ruha márkája, tiszta legyen és ne kibolyhosodott/foltos, ez nem pénz kérdése és sok a rossz példa. Személy szerint bennem a használt A SAJÁT GYEREKEMEN ellenérzéseket szül, hisz mi sem járunk használt vagy pepcos ruhában, miért tenném azzal meg akit a legjobban szeretek a férjem mellett? De ez zárójeles, mindent elfogadok, köszönöm a válaszokat. :)

2020. máj. 18. 10:49
 44/91 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt pl 29.900 a legdrágább

Mi a jó eget tud egy 50ezres jatszoszonyeg? Muti milyen az?

2020. máj. 18. 10:52
 45/91 anonim ***** válasza:
Kérdező nincs azzal baj, ha csak újat veszel neki. Nővérem se hajlandó semmiből használtat a babára maximum akkor ha családból kapja és nagyon tetszik neki. Idegen használt turkálók ruháját sose adná a gyerekre. Valahol a Pepcot is megértem. Nekem nincs velük bajom, de aki letisztult stílusban akarja látni a gyereket az nem a pepcoban fog vásárolni. Aki szereti a cuki mintásakat, az simán talál ott is jókat.
2020. máj. 18. 10:55
 46/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket, itt is találtam szépet. :)

[link] ez a típusú van meg, nem online vettük annak idején. (Semmivel sem tud többet mint az olcsóbb, ebben biztos vagyok, csak a kérdésre válaszolok.)

2020. máj. 18. 11:05
 47/91 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok!

Ne haragudj Kérdező, tényleg nem megbántani akarlak, de te a tipikus példája vagy a palira vehető, pénzes, első gyerekes anyukának. Te vagy a bababoltosok álma. Ez a játszószőnyeg semmivel nem ér többet, mint bármelyik másik, éppen csak megfizettetik veled a nevet. Ez kb. elmondható az összes babás, kisgyerekes dologra, tehát nincsenek akkora különbségek, mint amit az ár mutat. Ez alól kivétel a gyerekülés, ott már van alapja az árkülönbségnek, de ott is vannak azért nagy túlzások.

Mint írtam, nem okozna gondot megvenni a túlárazott dolgokat sem, de feleslegesen miért dobálja ki az ember a pénzét?

2020. máj. 18. 11:42
 48/91 A kérdező kommentje:
Nem tagadom és őszinte leszek, bőven 7 számjegyű összeg ment el ilyen dolgokra, és ez ebből fakadt részben, mindent megvettem ami szembe jött, részben meg abból, hogy ragaszkodom egy bizonyos stílushoz. Ez összetett, ha azt vesszük felesleges a Coca Cola, jó a xixo is, vagy ne vegyünk soha Pick szalámit, a párizsi is ugyanúgy áthalad a tápcsatornánon, ezen kár rugózni, hogy kinek mi a felesleges. Mindenki megtalálja a maga igényeihez, lehetőségeihez illőt. Nem terveztem a másodiknak se másmilyen dolgokat beszerezni stílusában, mennyiséget tekintve már átgondolom. :D
2020. máj. 18. 11:49
 49/91 anonim ***** válasza:
100%

A Pick szalámi-párizsi példa nem az igazi, mert ott tényleg van minőségi különbség, amit megfizetsz. Én is megteszem gondolkodás nélkül :)

Természetesen mindenki arra és úgy költi a pénzét, amire és ahogyan akarja, szerintem csak tényleg az a lényeg, hogy azokat, akik esetleg ezt nem tehetik meg, ne nézzék le ezért (sajnos sok ilyen eset van).

Boldog babavárást, babázást mindenkinek, anyagiaktól függetlenül :)

2020. máj. 18. 11:58
 50/91 A kérdező kommentje:

A lenézés egyik irányba sem helyénvaló, nem elfogadható. A "költsd csak a pénzed, úgy kell neked, ha így palira tudnak venni" felfogás is lenézés.

Én is boldog babavárást kívánok mindenkinek!

2020. máj. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!