Szerintetek megéri a "prémium kategóriás"?
Figyelt kérdés
Melyik ülés tetszik nektek jobban a "sima" vagy a "kockás"?
Sima: [link]
Kockás: [link]
Nekem a sima tetszik, a páromnak a kockás.
2020. ápr. 4. 22:32
2/7 anonim válasza:
Mindegyik rusnya mint a bűn, de a kockason látszik hogy az oldalparnaja combtamasza normális anyagból van így lehet hogy az jobb.ha már ocsmány valami akkor legalább legyen jó
3/7 anonim válasza:
Nekem a kockás tetszik jobban kinézetre, de a másik is teljesen kulturált. Ha tekintélyes összegű felárat kérnek el a kockásért, akkor én biztosan a simát választanám, semmit nem vesztek vele...
4/7 anonim válasza:
Használt kocsiban pont leszarnám az üléskárpit mintáját, műszakilag legyen jó a kocsi
5/7 anonim válasza:
A sima az normális, szolid kinézetű.
A kockás az olyan mintha otthon valaki magának húzta volna be.
6/7 anonim válasza:
Melyik tetszik? A s3gged és a hátad úgy sem látja..
Próbáld ki mindkettőt, utána nem lesz kérdés hogy a GTi ülést fogod választani.
7/7 anonim válasza:
VW-ekben láttam ilyen kockás szövetet. Meg a Volvoknak is van hasonló. Nem értem ki vesz ilyet, szerintem valami ocsmány, öreges. Egyértelműen a simát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!