Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfog a rosszérzés, ha látod...

Elfog a rosszérzés, ha látod hogy más mindenből a prémium kategóriásat veszi?

Figyelt kérdés
Mennyire veszed a lelkedre, ha azt látod, hogy más babája márkás új ruhákban, a legdrágább babakocsiban és milliós babaszobában kezdi meg a földi létet? Esetleg te ez a kategória vagy?
2020. máj. 17. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Megveszem a legdrágábbat
Nem tehetem meg, hogy megvegyem de nincs bennem rossz érzés
Nem tehetem meg és rossz érzés van bennem
Vegyesen szerzem be a babacuccokat
93 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 A kérdező kommentje:
Márkás és új alatt ne a H&M-et, reserved-öt és társait, hanem mondjuk GAP, TH, Ralph Lauren, Calvin Klein ruhákat értsük.
2020. máj. 17. 16:48
 2/91 anonim ***** válasza:
100%
Mással szemben nincs rossz érzésem,inkább csak sajnálom hogy én nem tudom mindenből a legjobbat megadni. Van amiből megveszem a legjobb minőségűt,de mindenből nem tehetem meg. Vagy például szívesen vennék egy kinti trambulint de sajnos nagyon drága. Attól még a szomszéd gyerekeknek van és én csak nevetek ha jót kacagnak benne
2020. máj. 17. 16:48
 3/91 anonim ***** válasza:
95%

Marhára nem érdekel, hogy más mennyit költ a gyerekére. Bőven van miből nekünk is, de tudatosan nem veszem mindenből a legdrágábbat, csak az általam fontosnak tartott kategóriában.

Pl: a babaszoba pont az a kategória, ami egyáltalán nem érdekel. Nem vagyunk nagy vendégfogadók. Gyerekeknek tetszik, jól érzik benne magukat úgy is hogy nem milliós dekor, hanem kikol, kika meg ikea.

De pl: cipőn nincs spórolás.

2020. máj. 17. 16:49
 4/91 anonim ***** válasza:
87%
Fölösleges pénzkdobásnak gondolom az 500ezer, de még a 100ezer forintos babakocsit is. Ruhákban minek vegyek drágát, amikor hiphop kinövi? Stb... mi csak kacagunk azokon akik feleslegesen ennyi pénzt költenek, de az ő pénzük, azt csinálnak, amit akarnak. A gyereknek rohadtul nem az számít, hogy mennyit költesz rá.
2020. máj. 17. 16:54
 5/91 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén szólva megvehetnénk a prémium kategóriás dolgokat,de nem tesszük és nincs érte lelkiismeretfurdalàsom.Amig baba nagyon nem fontos, hogy egy túlárazott ruhát büfiz le vagy egy olcsóbb darabot.Ami fontos volt és prémium kategóriás az autósülés és a cipők (ezekből a legjobbakat vettük, vesszük).
2020. máj. 17. 16:55
 6/91 anonim ***** válasza:
88%
Én tudatosan nem veszem mindenből a legdrágábbat. Sőt újat se feltétlen. Feleslegesnek tartok olyan dolgokra költeni egy vagyont amit 1-2 hónapig használ a gyerek. Ruhánam sztem tekjesen mind1 pl hogy a pepcosat vagy a márkásat 💩ja tele. Egy újszülött 1 méretét használ vagy egy hónapig. Aztán megy a dobozba. A baldahin, ágynemű meg minden csiricsáré meg pláne felesleges.
2020. máj. 17. 16:56
 7/91 anonim ***** válasza:
96%

Ruha: nem, nem irigylem a ck, rl.. ruhákat. Gap hogy jön a felsorolásba? Az nem is drága.

A külsőség nem olyan fontos az életemben, hogy ezekre vágyjak. Vagy kevesebbnek gondoljam magunkat.

Legdrágább babakocsi? Éppen elég drága volt a saját. Már azért se tart normálisnak pár ember, hogy miért kellett 3 kocsi két gyereknek úgy hogy azzal se vesződtem, hogy előbb eladjam azt ami nem vált be. 🙈

Egy valamiért tudok "irigykedni", ha valaki probléma nélkül bármikor meg tud adni a gyerekeinek: az az utazás. Nem a buszos, hátizsákos, campinges, belföldi, hanem a világ másik felére teljes ellátással. Ez messze áll tőlünk. Spórolás nélkül nem megy :)

2020. máj. 17. 17:00
 8/91 A kérdező kommentje:
A többi sem high end, de nyilván a hazai átlagfizetésekhez mérten soroltam drágának számító márkákat. A GAP, Next stb. is ugyanez a kategória valójában, mint a többi felsorolt. Sajnos itthon sokan nem tudják megfizetni a hipermarketes bodyt sem.
2020. máj. 17. 17:05
 9/91 anonim ***** válasza:
45%

Én augusztusban fogok szülni. 2 hete vettük meg a babakocsit plusz egy bébihordozót így közel 500ezer forint volt.

Ruhákból a legtöbb Ralph,Tommy de például van sok amit a tescoban vettem mert brutál aranyosak.jelenleg olyan egy millió forintnál tartunk és ez nem lesz sokkal több mert nár szinte minden megvan. VISZONT! ezeket a ruhákat ugyan úgy elfogom tudni adni jó árért mert van rá kereslet,sőt a babakocsit is eltudom adni még jó áron ,amúgy ez egy Anex típusú babakocsi.

Csúnya szó ez a "megtehetem" de így viszont tőle nem fogom sajnálni,főleg úgy hogy nem apuci,anyuci elkényeztetett kislánya vagyok-voltam. Amink van azért mi ketten dolgoztunk meg párommal.

2020. máj. 17. 17:06
 10/91 anonim ***** válasza:
100%
97-ben szültem, akkor azért még nem voltak ekkora különbségek az árakban, kevesebb márka is volt elérhető, így nem, nem zavart, hogy más többbet költött nálam.
2020. máj. 17. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!