Elfog a rosszérzés, ha látod hogy más mindenből a prémium kategóriásat veszi?
Marhára nem érdekel, hogy más mennyit költ a gyerekére. Bőven van miből nekünk is, de tudatosan nem veszem mindenből a legdrágábbat, csak az általam fontosnak tartott kategóriában.
Pl: a babaszoba pont az a kategória, ami egyáltalán nem érdekel. Nem vagyunk nagy vendégfogadók. Gyerekeknek tetszik, jól érzik benne magukat úgy is hogy nem milliós dekor, hanem kikol, kika meg ikea.
De pl: cipőn nincs spórolás.
Ruha: nem, nem irigylem a ck, rl.. ruhákat. Gap hogy jön a felsorolásba? Az nem is drága.
A külsőség nem olyan fontos az életemben, hogy ezekre vágyjak. Vagy kevesebbnek gondoljam magunkat.
Legdrágább babakocsi? Éppen elég drága volt a saját. Már azért se tart normálisnak pár ember, hogy miért kellett 3 kocsi két gyereknek úgy hogy azzal se vesződtem, hogy előbb eladjam azt ami nem vált be. 🙈
Egy valamiért tudok "irigykedni", ha valaki probléma nélkül bármikor meg tud adni a gyerekeinek: az az utazás. Nem a buszos, hátizsákos, campinges, belföldi, hanem a világ másik felére teljes ellátással. Ez messze áll tőlünk. Spórolás nélkül nem megy :)
Én augusztusban fogok szülni. 2 hete vettük meg a babakocsit plusz egy bébihordozót így közel 500ezer forint volt.
Ruhákból a legtöbb Ralph,Tommy de például van sok amit a tescoban vettem mert brutál aranyosak.jelenleg olyan egy millió forintnál tartunk és ez nem lesz sokkal több mert nár szinte minden megvan. VISZONT! ezeket a ruhákat ugyan úgy elfogom tudni adni jó árért mert van rá kereslet,sőt a babakocsit is eltudom adni még jó áron ,amúgy ez egy Anex típusú babakocsi.
Csúnya szó ez a "megtehetem" de így viszont tőle nem fogom sajnálni,főleg úgy hogy nem apuci,anyuci elkényeztetett kislánya vagyok-voltam. Amink van azért mi ketten dolgoztunk meg párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!