Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfog a rosszérzés, ha látod...

Elfog a rosszérzés, ha látod hogy más mindenből a prémium kategóriásat veszi?

Figyelt kérdés
Mennyire veszed a lelkedre, ha azt látod, hogy más babája márkás új ruhákban, a legdrágább babakocsiban és milliós babaszobában kezdi meg a földi létet? Esetleg te ez a kategória vagy?
2020. máj. 17. 16:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
92%
Ez a ruha téma kicsit unalmas a gyereken. Én pl nem a márka szerint veszem. Azért nem veszek pl a Pepcoban ruhát mert nekem undorító a neonszínű anyagon tízféle színű harminc minta és mert az onnan kapott ruhák nem bírták valami jól a mosást. A gyerek ruhainak többsége H&M, C&A és Zara, néhány Next, mert tetszik az itteni ruhák stílusa és árban is megfizethetőnek tartom. Megnéztem most a GAP termékeit, a lányruhák nagy része nekem csicsa amúgy, én nem vennék, de nem az ára miatt. A linkelt jatszoszonyeg sem tetszik, nekem nem a letisztult, hanem a jellegtelen jut róla eszembe, de ízlések és pofonok. Amin szerintem nem érdemes spórolni az az oltás ahogy írták fentebb, a jó minőségű cipő (itt nem a 10.000 Ft-os márkás Nike és Adidas csodákra gondolok hanem a normális gyerekcipőkre mint a DD Step, Linea, stb. Vagy én pl nem spóroltam a gyerek autósülésein, hozdozokendőin, ebből nekem fontosabb volt, hogy esetleg drágábbat vegyek, mert itt tényleg számít akár később is, hogy miben cipelted a gyereket. A most divatos babakocsik amiknek kagyló alakú a mozese egyébként ortopédiailag kifejezetten nem jók, de mondjuk faszán néznek ki (már akinek).
2020. máj. 19. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!