Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újévre megfogadtam hogy...

Újévre megfogadtam hogy leadok legalább 100 kilót. Tudnátok segíteni? Még sosem diétáztam

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 03:55
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nos, nagyobb a baj mint hittem. A testtömegindexem (70,11) és a társbetegségeim (vérnyomás, inzulinrezisztencia, alvási apnoé, zsírmáj és kezdődő ödéma a lábamban) miatt a doki testsúlycsökkentő műtétet javasol. Jól rámijesztett, azt mondta nagyon kevés az időm, ha nem változtatok. Jövő héten lesz konzultációm. Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata ezekkel a műtétekkel kapcsolatban? Eléggé félek tőlük. Írhattok privátban is.
2022. jan. 25. 14:20
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Abból többféle is van. Első nyilván a zsírleszívás.

Aztán gyomor gyürű és gyomor szűkités.

De ezek önmagukban nem sokat érnek. Persze van egy erőfeszités nélküli hatalmas előrelépés,ami hát elég könnyen félre magyarazható (akár sajátmagadnak is) Van az a műsor élet 250kiló főlölött. Ott a doki szigorú diétát ír elő nem véletlenül. A műtét után (előtte is) kéne valami diéta rendszer,hogy ne hizz vissza.

2022. jan. 25. 15:34
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a gondom az ilyen műtétekkel az, hogy ahelyett hogy helyes étrendet választanál, inkább ideiglenes megoldásokat ad. Zsírleszívás nem oldja meg a gondot ha nincs étrend változás, gyomor gyűrű meg pont az egészséges kajákat fogja kiszűrni, pl zöldségek sokkal nagyobb volumenűek kevesebb kalóriával, mint az édességek.

Ha 100 kg+ van legalább rajtad akkor enyhe mozgással és rendes kalória deficittel akár hetente is mehet le 2-3 kg, az havi szinten 10kg+.

Én megpróbálnám inkább az orvossal egyeztetett szigorú diétát ha lehet.

2022. jan. 25. 19:12
 34/44 anonim ***** válasza:

Ha 10kiló nagyon sok embernél irreális elvárás. Arrol nem beszélve,hogy sok is. A bőre ezután nagyon szarul állna rajta. Egy kis tartomanyban vissza szükül (vagy mi), de az ilyen extrém gyors fogyást nem tudja követni. Havi 4-5 az a realis a bőr is kőveti (egy darabig)...

De abban igaza van csak a műtét nem elég a hosszútávú egészseges eredményhez.

Mozgás,diéta.

2022. jan. 26. 06:34
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

#34 Nagyon sok embernél igen, de ha + 100 kiló van rajta legalább akkor a tippem az hogy 180-200kg,

én mikor visszafogyok egy edzőtermi "bulk" után akkor 0.5-1 kgt vesztek hetente gond nélkül. Minél nagyobb a súlyod annál könnyebben megy le súly rólad. Minél közelebb érsz az ideálishoz annál lassabb.

A bőre pedig így se úgy se fogja tudni követni a fogyást, mindenképpen műtétre van szükség ha meg akar szabadulni a felesleges bőrtől, de ezzel ráér akkor foglalkozni, ha lefogyott.

2022. jan. 26. 09:21
 36/44 A kérdező kommentje:

#35 nem voltál messze, a jelenlegi súlyom 213 kg.

Az az igazság hogy a műtétet épp az orvos javasolja. Persze mondta, hogy nem muszáj vállalnom, csak azért lenne jó mert minél hamarabb le kellene fogynom és így lehetne a leggyorsabban. A műtét előtt is utána is diétát kellene tartanom így nem híznék vissza. Már beletörődtem, hogy lógni fog a bőröm, van ennél most nagyobb baj is.

2022. jan. 26. 11:17
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Valóban 213ból valóban gyorsan lelehet dobni a kilókat.

Én azt javasolnám,hogy menj 200 alá és akkor gondolkodj a műtéten.

Persze ezt beszéldmeg a dokival is hogy mi a véleménye. Mert szerintem ekkora sulyal amugy is megterhelő lenne a műtét.

Itt már nem oszt nem szoroz 2-3 hónap.

2022. jan. 26. 11:59
 38/44 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp fogynom kell belőle a műtéthez, lehet hogy 20-25 kilót is akár. Jövő héten derül ki.
2022. jan. 26. 12:08
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd, szorítunk neked, jófejnek tűnsz :) Én remélem, sikerül a terved.
2022. jan. 26. 12:20
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Előtte-utána fotót kérünk:))
2022. jan. 26. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!