Újévre megfogadtam hogy leadok legalább 100 kilót. Tudnátok segíteni? Még sosem diétáztam
Abból többféle is van. Első nyilván a zsírleszívás.
Aztán gyomor gyürű és gyomor szűkités.
De ezek önmagukban nem sokat érnek. Persze van egy erőfeszités nélküli hatalmas előrelépés,ami hát elég könnyen félre magyarazható (akár sajátmagadnak is) Van az a műsor élet 250kiló főlölött. Ott a doki szigorú diétát ír elő nem véletlenül. A műtét után (előtte is) kéne valami diéta rendszer,hogy ne hizz vissza.
Nekem a gondom az ilyen műtétekkel az, hogy ahelyett hogy helyes étrendet választanál, inkább ideiglenes megoldásokat ad. Zsírleszívás nem oldja meg a gondot ha nincs étrend változás, gyomor gyűrű meg pont az egészséges kajákat fogja kiszűrni, pl zöldségek sokkal nagyobb volumenűek kevesebb kalóriával, mint az édességek.
Ha 100 kg+ van legalább rajtad akkor enyhe mozgással és rendes kalória deficittel akár hetente is mehet le 2-3 kg, az havi szinten 10kg+.
Én megpróbálnám inkább az orvossal egyeztetett szigorú diétát ha lehet.
Ha 10kiló nagyon sok embernél irreális elvárás. Arrol nem beszélve,hogy sok is. A bőre ezután nagyon szarul állna rajta. Egy kis tartomanyban vissza szükül (vagy mi), de az ilyen extrém gyors fogyást nem tudja követni. Havi 4-5 az a realis a bőr is kőveti (egy darabig)...
De abban igaza van csak a műtét nem elég a hosszútávú egészseges eredményhez.
Mozgás,diéta.
#34 Nagyon sok embernél igen, de ha + 100 kiló van rajta legalább akkor a tippem az hogy 180-200kg,
én mikor visszafogyok egy edzőtermi "bulk" után akkor 0.5-1 kgt vesztek hetente gond nélkül. Minél nagyobb a súlyod annál könnyebben megy le súly rólad. Minél közelebb érsz az ideálishoz annál lassabb.
A bőre pedig így se úgy se fogja tudni követni a fogyást, mindenképpen műtétre van szükség ha meg akar szabadulni a felesleges bőrtől, de ezzel ráér akkor foglalkozni, ha lefogyott.
#35 nem voltál messze, a jelenlegi súlyom 213 kg.
Az az igazság hogy a műtétet épp az orvos javasolja. Persze mondta, hogy nem muszáj vállalnom, csak azért lenne jó mert minél hamarabb le kellene fogynom és így lehetne a leggyorsabban. A műtét előtt is utána is diétát kellene tartanom így nem híznék vissza. Már beletörődtem, hogy lógni fog a bőröm, van ennél most nagyobb baj is.
Valóban 213ból valóban gyorsan lelehet dobni a kilókat.
Én azt javasolnám,hogy menj 200 alá és akkor gondolkodj a műtéten.
Persze ezt beszéldmeg a dokival is hogy mi a véleménye. Mert szerintem ekkora sulyal amugy is megterhelő lenne a műtét.
Itt már nem oszt nem szoroz 2-3 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!