Újévre megfogadtam hogy leadok legalább 100 kilót. Tudnátok segíteni? Még sosem diétáztam
Ha ennyien javasolják a házi orvost akkor szerintem is menj el hozzá.
Aztán első körben kezdj kaloriát számolni. Lőddbe mennnyi kell a napi élethez, és azt ne lépd túl.
Mozogj többet,azaz ne a tv előtt tespedj,hanem sétálj 190 az is elég megterhelő lesz.
Gyalog menj az emeletre ha van, gyalogolj 1-2 megállot a ha bkv-zol.
Majd ha jó idő lesz... vagyis inkább tavasz akkor kezdheted komolyabban,mondjuk dietetikussal és személyi edzővel. És kitartás mert ez nem 5-6hónap lesz.
A legfontosabb hogy legyen kalória deficited, de ne vidd túlzásba és ne éheztessed magadat, különben utánna zabálni fogsz.
Mivel te 3000 kalória felett lehetsz meg kéne próbálnod levinni azt olyan 2500 környékére, mivel ennyire túlsúlyos vagy gyorsan fog esni még így is a súlyod.
Cseréld ki a szar kajákat egészségesebb verziókra.
Örülök neki, hogy kezedbe vetted a sorsod és megpróbálsz változtatni!
Nem lesz egyszerű, de kitartást!
Majd írd meg nekünk,hogy végülis mi a gond a testeddel.
Sok sikert kívánok!
Na kezdésnek jó.
A szar eredmenyek ne ilyesszenek meg a fogyás javit rajtuk.
Amit tehetsz kezdesnek hogy minden ami cukor es feher liszt kuka! Mar ezzel sokat lehet fogyni. Nem is gondolnad mennyi mindenben van cukor! Ha szereted az edeset, meg tudod csinalni a kedvenceidet ugy hogy kicserled a feher lisztet a cukrot, egészségesebb dietasabb változatra. Pl. Kókusz liszt, mandula liszt stb. Rengetek recept van a neten. Üdítőket cukor mentesre, de inkabb teat hidegen edesitovel!
Kezdesnek felora napi gyors seta is marha sokat szamit, seta elot L karnitint vennek be, az eljuttatja a zsírt az egetobe! Sok sok viz! Sok sok zoldseg! Repat martogasd kapros yoghurba, avokadokrembe vagy humusba ha nasi kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!