Újévre megfogadtam hogy leadok legalább 100 kilót. Tudnátok segíteni? Még sosem diétáztam
Ha ennyit akarsz leadni, akkor biztos több vagy 100 kilónál. Úgyhogy első körben háziorvos, ő szépen megméreget, dokumentál. Ez azért kell, mert ilyen mértékű fogyás után valószínűleg lógni fog a bőröd, viszont ha a háziorvos dokumentálja a fogyásodat, akkor a tb fizeti a hasplasztikát.
Elküld mindenfajta vizsgálatra, hogy kiderüljön, szervi oka van-e ennek a túlsúlynak. A további lépések a vizsgálatok eredményeitől függnek.
Persze amíg vársz, addig sem kell mindent ugyanúgy csinálni, mint eddig. Felejtsd el, vagy legalábbis csökkentsd nagy mértékben a bevitt üres kalóriákat (csipsz, csokoládé, energiaital...), és kezdj el mozogni. De ne extrém mértékben, így ismeretlenül maximum az úszást vagy a sétát tudom javasolni.
"Ha ennyit akarsz leadni, akkor biztos több vagy 100 kilónál".
Mindjárt jelöllek egy Nobel-díjra. Jézusom 🙈
Azta...
Hány kiló lehetsz akkor 160-170?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!