Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok. Megfogadt...

13 éves lány vagyok. Megfogadtam, elkezdek futni. Vélemény?

Figyelt kérdés

167 centi vagyok 67 kilóval. 90B-s mellekkel..a combomról szeretnék 'eltávolítani' zsírt és a hasamról főképpen.

szóval, nincs futócipőm mert eddig csak a gép előtt döglöttem állandóan. nagyon gáz lenne sportcipőben futni?

elhatározásom nincs,hogy mennyit fogyjak kilóra. de olyan 10 kg kb.

esetleg valami tipp..? mennyi ideig fussak? heti hányszor?

2013. márc. 4. 16:09
 1/6 anonim válasza:
szia én 15 éves vagyok én is most kezdek el futni a nyáron minden nap remélem én is fogyok legalább 10kg én most 65 kg vagyok
2013. márc. 4. 16:48
 2/6 anonim válasza:

A jó futócipő az elengedhetetlen!

Ugyanúgy, ahogy a kitartás is! Legalább heti 3-szor próbálj menni, az elején persze nagyon nehéz lesz!

Figyelj arra is, hogy legalább egy órát mozogj. Persze nem fogsz tudni elsőre egy órát futni, akkor sétálj, kocogj!

Ügyelj a nyújtásra, és a helyes levegővételre! Fontos, hogy semmi nasi (csoki, süti)!

Sok sikert!

A.

2013. márc. 4. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Ha futni akarsz minek írod le a mellbőséged, vagy dicsekedni akartál? És nem gáz sportcipőben futni, tudod mi a gáz, hogy feltetted ezt a kérdést..

Ha életedben most kezdesz el futni a mennyi ideig fussak kérdésre válaszolni se lehet, mert pár perctől tovább úgyse fogod bírni... a heti hányszor pedig ahányszor majd képes leszel rávenni magad, ami igen csak kevés alkalom lesz... mert a kezdeti lelkesedés hamar elhal majd...

Javaslom, hogy legyél gyerek még... élj ameddig teheted, mert felnőttként a legkisebb gondod az lesz, hogy mibe fussál és hogy hányszor hetente...

2013. márc. 4. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:

utolsó ,testvérem. az én k.rva anyámat, nem?

első,második, köszönöm ,megy a pacsi:)

2013. márc. 4. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Gyűlölöm a negatív embereket! Hogy lehet így hozzáállni valamihez? Képzeld én egy dagadt tehén vagyok ( már egyre jobb a helyzet) 13 évesen kezdtemm futni persze akkor kb. ment 10 perc azt cső..de tavaly már 1,5 óra ment egyben és előtte is mozogtam egy órát. Kitartás! Úgy készülj,hogy kb 10-15 perc fog menni és lehet kicsit rosszul leszel. Ezt túl kell élni mindiig lesznek holt pontok,amikor megállnál de menj tovább és ezt az érzést átveszi egy euforikus érzés..szabadnak érzed magad és boldognak,hogy lassan eléred a célod lépésről lépésre ahogy a méhek készítik a mézet :D Az étrendedre figyelj! Mert nekem pl. én elég jó kondiba vagyok már,de az étrendedre sose figyeltem..Most azt is átalakítom :) Már a sima sporttol is lement 4kg.. Kezd úgy,hogy lefutsz egybe 10-15 percet utána hogy meglegyen minimum 30 perc felváltva futsz és gyorsgyalogolsz. Szükséged lesz futócipőre,de 1-2 hétig bevállhatod a sport cipőt is..lehetőleg ne betonon fuss. Sportmelltartó!és esetleg zene..Étrendre nagyon figyelj,sok zöldség,hús,tojás,gyümölcs kevés kenyér,tészta,nasi..Sok sikert menni fog :)
2013. márc. 4. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
úúúú utolsó!!! nagyonagyon köszönöm,szörnyen sokat segítettél!
2013. márc. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!