13 éves lány vagyok. Megfogadtam, elkezdek futni. Vélemény?
167 centi vagyok 67 kilóval. 90B-s mellekkel..a combomról szeretnék 'eltávolítani' zsírt és a hasamról főképpen.
szóval, nincs futócipőm mert eddig csak a gép előtt döglöttem állandóan. nagyon gáz lenne sportcipőben futni?
elhatározásom nincs,hogy mennyit fogyjak kilóra. de olyan 10 kg kb.
esetleg valami tipp..? mennyi ideig fussak? heti hányszor?
A jó futócipő az elengedhetetlen!
Ugyanúgy, ahogy a kitartás is! Legalább heti 3-szor próbálj menni, az elején persze nagyon nehéz lesz!
Figyelj arra is, hogy legalább egy órát mozogj. Persze nem fogsz tudni elsőre egy órát futni, akkor sétálj, kocogj!
Ügyelj a nyújtásra, és a helyes levegővételre! Fontos, hogy semmi nasi (csoki, süti)!
Sok sikert!
A.
Ha futni akarsz minek írod le a mellbőséged, vagy dicsekedni akartál? És nem gáz sportcipőben futni, tudod mi a gáz, hogy feltetted ezt a kérdést..
Ha életedben most kezdesz el futni a mennyi ideig fussak kérdésre válaszolni se lehet, mert pár perctől tovább úgyse fogod bírni... a heti hányszor pedig ahányszor majd képes leszel rávenni magad, ami igen csak kevés alkalom lesz... mert a kezdeti lelkesedés hamar elhal majd...
Javaslom, hogy legyél gyerek még... élj ameddig teheted, mert felnőttként a legkisebb gondod az lesz, hogy mibe fussál és hogy hányszor hetente...
utolsó ,testvérem. az én k.rva anyámat, nem?
első,második, köszönöm ,megy a pacsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!