Mit gondoltok a léböjtről? Nektek sikert hozott már?
Le szeretnék 10kg-ot fogyni nyárig, mert amióta fogyni próbálok felment 5 kg. Sajnos...
Elhatároztam, hogy bármilyen kemény is legyen, márciustól nekilátok. A léböjtöt választottam, mert ahogy elnézem az étrendet, tényleg csak léből áll, ami telít, de nem hizlal. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek sikerült-e már ezzel a módszerrel jó eredményt elérnetek?
Sikerült (esküvőre fogytam le 8 kilót, koszorúslánynak :D), de 4 hónappal később visszajött minden. :(
Remélem neked tartósabb lesz az eredmény, sok sikert!! :)
Nem lesz tartósabb, ha koplalsz lassul az anyagcseréd, a lébőjt végeztével nem fog felgyorsulni egyből és neked is sikerül majd visszahíznod azt amit leadtál. Na meg a másik hogy kevés zsírt fogsz így veszíteni, de annál több izmot, tehát gondolod mi lesz ha elkezdesz visszahízni.
Felment 5kg? Az jó fogyókúra lehetett.
az úgy volt, hogy fogytam 2 kg-ot vagy hármat, aztán 4 hónappal később visszajött, majd jött rá a többi.
Amúgy a léböjt után sportolnék rendszeresen, napi legalább 2km futás, és odafigyelnék arra is, hogy mit eszem.
Csak azt akarom tudni, hogy tényleg le tudok e rendesen fogyni ezzel a módszerrel, utána már megtartanám.
Én meg mondom hogy heti 1kg-nál több=nem zsírból fogyás.
Szar! Keress más diétát.
Akkor mondom:
-Ciklikus ketogén, nagyon hasonlít arra amit ma kérdésben tettek fel fehérjediéta címszó alatt.
Előnye: Minőségi fogyás zsírból, akár a tokaszalonna is mehet.
Hátránya: Ha nem tartod be pontosan az egész heti ciklus odavan (magyarul egy kis kenyérevés, vagy egyéb szénhidrát rossz időben). Vannak akik nehezen viselik.
-Szálkásító diéta:
Előnye: Szintén minőségi fogyás, az előzőhöz képest egyszerűbb a betartása.
Hátrány: Nem túl változatos fehérjeforrások miatt herótod lehet a kajáktól (sovány húsok, tojás)
-Paleóban, nem vagyok jártas, de hellyel közelít hasonlít a ketogénra, de ezt ismerik itt többen is ők adnak tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!