Ti is megfogadtátok hogy januártól kemény diétába kezdtek és lefogytok? Mik a tervek, motivációk?
Személy szerint én nem tartom jó dolognak, hogy az emberek 90%-a "januártól lefogy", majd februárban már ugyanúgy táplálkozik, mint előtte. Ezzel csak az esetleg koplalással beindult fogyás fog visszájára fordulni. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy inkább lassabban, de tartósabban próbálj lefogyni, és ne feltétlen január elsején kezdd. Kezdd el most, nem drasztikus lépésekben, csak pl. egyel kevesebb süti, cola helyett víz. A motiváció meg legyen az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és egészségesebb legyél.
Persze ez csak az én véleményem, mindenki úgy csinálja ahogy szeretné.
Hajaj , kemény dió , mert a fogyás egy folyamat, amelyhez turelem kell
Nekem 3,5 évembe telt leadni 32 kilót . Sok sok stagnalassal
3,5 éve úton vagyok a cél fele , es minden nyáron hittem , hogy most mar bikinit tudokhordani
Mindig kiderult , hogy még mi mindig fogynom kell hozzá
Se vége se hossza. Most vagyok 70,6 es latom meg min 5 kilót kéne leadjak . Most sincs vége az útnak
Szeretném átélni , hogy már jó , heuréka
Nehéz lelkileg ez a ” folyamatban van ” állapot .....
Nem. Folytatom az életmódvàltàst amit majdnem 10 hónapja, hogy elkezdtem. Semmi kemény, drasztikus dolog nincs benne.
Motivàcióm:
-nem akarok meghalni a kövérségtől ( màr nagyon arrafelé ment a dolog),
- jól akarom magam érezni a sajàt testemben,
-egészséges testsúlyt szeretnék elérni.
( eddig -32 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!