Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is megfogadtátok hogy...

Ti is megfogadtátok hogy januártól kemény diétába kezdtek és lefogytok? Mik a tervek, motivációk?

Figyelt kérdés

2019. dec. 27. 15:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Semmi értelme. Kezd el még ma, de ne keményen, hanem ésszel! ;)
2019. dec. 27. 15:10
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Személy szerint én nem tartom jó dolognak, hogy az emberek 90%-a "januártól lefogy", majd februárban már ugyanúgy táplálkozik, mint előtte. Ezzel csak az esetleg koplalással beindult fogyás fog visszájára fordulni. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy inkább lassabban, de tartósabban próbálj lefogyni, és ne feltétlen január elsején kezdd. Kezdd el most, nem drasztikus lépésekben, csak pl. egyel kevesebb süti, cola helyett víz. A motiváció meg legyen az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és egészségesebb legyél.

Persze ez csak az én véleményem, mindenki úgy csinálja ahogy szeretné.

2019. dec. 27. 15:14
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Én tavaly év végén fogadtam meg, hogy rendszeresen edzek és odafigyelek a kajálásra. Nem fogyni akartam, azt szerencsére nem kell, csak izmosodni és fittebb lenni. be is tartottam, meglepően könnyen, mert a mozgás öröme miatt egy idő után már várod az edzést, és egyre ügyesebb leszel. Sokat javult az életminőségem, jövőre is folytatom ugyanígy, magától értetődően.
2019. dec. 27. 15:45
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem, minden "hétfőtől", "elsejétől", "január 1-től" induló diéta kudarcba fullad, ugyanis engedélyt adunk magunknak arra, hogy az előtte lévő hetekben sokkal többet zabáljunk, így még kövérebben kezdjük és nem is tartjuk be. November eleje óta életmódot váltottam, kalóriát számolok, karácsonykor kicsit "elengedtem" magam, ettem bejglit, sütiket is, de egy grammot nem híztam. És érdekes, hogy korábban 6 szelet is simán lement, most 3 is elég volt.
2019. dec. 27. 15:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj , kemény dió , mert a fogyás egy folyamat, amelyhez turelem kell

Nekem 3,5 évembe telt leadni 32 kilót . Sok sok stagnalassal

3,5 éve úton vagyok a cél fele , es minden nyáron hittem , hogy most mar bikinit tudokhordani

Mindig kiderult , hogy még mi mindig fogynom kell hozzá

Se vége se hossza. Most vagyok 70,6 es latom meg min 5 kilót kéne leadjak . Most sincs vége az útnak

Szeretném átélni , hogy már jó , heuréka

Nehéz lelkileg ez a ” folyamatban van ” állapot .....

2019. dec. 27. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
Nem, én azt fogadtam meg, hogy ma este nem eszem meg a sütit amire gondoltam egész nap, hanem helyette csinálok egy salátát. Nem azért, mert nem ehetném meg, hanem mert inkább ezt választom. Látod, így kevésbé drasztikus vagy ijesztő. És hamarabb hoz változást mintha csak januárban kezdeném el
2019. dec. 27. 16:31
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem mindenki azert köver mert a sutit eszi este es ha erröl lemond es eszik egy elefantcsordának illö salatamennyiséget este akkor lefogy!!
2019. dec. 27. 17:09
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem fogadtam meg, csak elhatároztam, normális étrend. Most leszarom, amíg lecsengenek az unnepek. De nem újkeletű lesz, eddig is odafigyeltem a kajára decembert leszámítva, viszont tény, sajnos augusztus óta nem edzek. Na azt tervezem elkezdeni újra.
2019. dec. 27. 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Folytatom az életmódvàltàst amit majdnem 10 hónapja, hogy elkezdtem. Semmi kemény, drasztikus dolog nincs benne.

Motivàcióm:

-nem akarok meghalni a kövérségtől ( màr nagyon arrafelé ment a dolog),

- jól akarom magam érezni a sajàt testemben,

-egészséges testsúlyt szeretnék elérni.

( eddig -32 kg)

2019. dec. 27. 17:49
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
Legyél őszinte. Az emberek 90 százaléka azért kövér mert sokat és/vagy szar kaját eszik.
2019. dec. 28. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!