Ti is voltatok úgy, hogy megfogadtátok, hogy nem írtok vissza valakinek, aztán mégis elcsábultatok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 19:52
2/10 anonim válasza:
Persze, mikor összeveszek a barátommal. A max. néhány óra volt. :D
3/10 anonim válasza:
Mindennap. De mikor ramir elszall az akaratero.😂
5/10 anonim válasza:
Egyszer előfordult. De azóta végleg megszakadt a kapcsolatom az illetővel, töröltem is az ismerőseim közül.
6/10 anonim válasza:
Mikor tudod hogy nem kéne, de olyan hatással van rád az illető (még ha próbálsz magadban ellenérveket találni is ellene), hogy nem bírod ki azt, h. ne írj vissza! Addig úgy is azon jár az agyad, mígnem elküldöd...
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó!!!!!
2018. júl. 5. 20:33
9/10 anonim válasza:
Sajnos, nagyon sokszor.Szegyeltem is mindig.
10/10 anonim válasza:
Mi oka van a fogadalomnak?
Pl. Én gyakran túlreagálok bármit, arra gondolok, hogy nem akarok többet beszélni egy illetõvel, de csak valami jelentéktelen gond miatt gondolom így. Aztán rájövök, hogy túlreagáltam és megérdemli, hogy beszéljek vele.
Akivel ténylegesen súlyos gondol vannak a kapcsolatba és valóban nem éri meg beszélnem vele, annak sosem szoktam visszaírni.
Nem lehetséges, hogy azért “csábulsz el”, mert van valami jó a viszonyotokban, ami miatt nem éri meg ennyire lerázni õt?
Lehet játszani néha az érzékeny hercegkisasszonyt egy-egy konfliktus miatt, de szerintem nem kell örökké megszakítani a kapcsolatot valakivel kisebb okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!