Ti is megfogadtátok hogy januártól kemény diétába kezdtek és lefogytok? Mik a tervek, motivációk?
Azért tegyük hozzá (én legalábbis azt látom), nagyon sokaknak még mindig fingjuk sincs, hogyan kellene táplálkozni. Értelmes(nek tűnő) felnőtt emberek 90 naposoznak, t.diétáznak, elájulnak, zabálnak, leveszik a polcról a "Fit" szócskával ellátott cukrozott termékeket. Lusták venni a fáradtságot, hogy utánanézzenek alapdolgoknak.
De visszatérve a témára:
Nem attól hízunk, amit karácsonytól szilveszterig zabálunk meg, hanem amit szilvesztertől karácsonyig.
Becsülettel bevallom, 2 kilóval mutat többet a mérleg. Tippem szerint fele víz, fele a büntetésem... Még egy hétig elcipelem. Aztán megszabadulok tőle.
Én is megfogadtam. Tavaly is. Akkor 5 hónapig tudtam tartani, aztán lett egy olyan elethelyzet ami borított mindent. Akkor 13 kgt fogytam.
Ebben az évben is lesz egy nagy változás, de erről tudok így ezzel együtt tudok tervezni.
Nem értem miért kell azt írni, hogy nem fog sikerülni. Miért nem ma? Nekem pl. azért, mert fejben át kell állnom, meg kell terveznem, bizonyos dolgokat be kell szereznem. És még így is történhet egy sor olyan dolog amire nem számít az ember.
Nem vagyunk egyformák, lehet valaki kedden délután 3-tól kezdi az életmódváltást mert neki úgy jó, nekem meg január elsejétől jó. Nem azon múlik a kitartás, hogy mikor kezdi az ember. Már eleve az jó, hogy változtatni akar, hogy felismerte a "bajt" és foglalkozik vele.
Szóval ne szóljuk le a január elsejézőket!
Kérdező sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!