Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is megfogadtátok hogy...

Ti is megfogadtátok hogy januártól kemény diétába kezdtek és lefogytok? Mik a tervek, motivációk?

Figyelt kérdés

2019. dec. 27. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért tegyük hozzá (én legalábbis azt látom), nagyon sokaknak még mindig fingjuk sincs, hogyan kellene táplálkozni. Értelmes(nek tűnő) felnőtt emberek 90 naposoznak, t.diétáznak, elájulnak, zabálnak, leveszik a polcról a "Fit" szócskával ellátott cukrozott termékeket. Lusták venni a fáradtságot, hogy utánanézzenek alapdolgoknak.

De visszatérve a témára:

Nem attól hízunk, amit karácsonytól szilveszterig zabálunk meg, hanem amit szilvesztertől karácsonyig.

Becsülettel bevallom, 2 kilóval mutat többet a mérleg. Tippem szerint fele víz, fele a büntetésem... Még egy hétig elcipelem. Aztán megszabadulok tőle.

2019. dec. 28. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen , 11 es én is láttam , hogy szakács es taplalkozastudomanyt tanult nö , meghizott es mostanaban dietas shakek es porok segitsegevel akar fogyni ! Hihetetlen .
2019. dec. 28. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, én is megfogadtam! 15 kg-ot szeretnék fogyni kb. 6 hónap alatt.
2019. dec. 31. 02:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is megfogadtam. Tavaly is. Akkor 5 hónapig tudtam tartani, aztán lett egy olyan elethelyzet ami borított mindent. Akkor 13 kgt fogytam.

Ebben az évben is lesz egy nagy változás, de erről tudok így ezzel együtt tudok tervezni.

Nem értem miért kell azt írni, hogy nem fog sikerülni. Miért nem ma? Nekem pl. azért, mert fejben át kell állnom, meg kell terveznem, bizonyos dolgokat be kell szereznem. És még így is történhet egy sor olyan dolog amire nem számít az ember.

Nem vagyunk egyformák, lehet valaki kedden délután 3-tól kezdi az életmódváltást mert neki úgy jó, nekem meg január elsejétől jó. Nem azon múlik a kitartás, hogy mikor kezdi az ember. Már eleve az jó, hogy változtatni akar, hogy felismerte a "bajt" és foglalkozik vele.

Szóval ne szóljuk le a január elsejézőket!

Kérdező sok sikert!

2019. dec. 31. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Soha nem fogadok meg semmit. Lesz, ahogy lesz. De nincs is igazán súlyproblémám. Nem vagyok kövér, csak kis többletem van. De rengeteget mozgok, azt gondolom, ezért ehetek amennyi jólesik. Már vagy húsz éve télen 85, nyáron 81 kg a súlyom (171 cm magassághoz). Ez között ingadozok kilóra pontosan. Az orvos ismerve hogy mennyit mozgok, azt mondta, hogy 2200 kalóriát nyugodtan ehetek naponta. Egy darabig figyeltem, körülbelül 1900-2000 kalória az átlagos, ennél többet nem kívánok. Akkor meg mit fogadkozzak?
2019. dec. 31. 21:42
 16/16 eakos1 ***** válasza:
Egyet ne felejtsetek el, a túlsúly mögött szinte mindig lelki problémák állnak, szóval amíg azt meg nem oldja valaki - azaz nem változik meg - addig általában kudarcba fullad a dolog.
2020. jan. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!