Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éhes vagyok, de megfogadtam,...

Éhes vagyok, de megfogadtam, hogy lefogyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly ettem utoljára..

Úgy megennék egy két tábla csokit vagy azt a fél kilo virslit, ami a hűtőben van:((

De ma még nem ehetek, mert 2 napig méregtelenítés, utána is csak salátákat ehetek:(

Kívánna nekem valaki kitartást? :((

2018. jan. 2. 11:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%
Kitartást tesó
2018. jan. 2. 11:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez vmilyen troll kérdés akar lenni?
2018. jan. 2. 11:48
 3/21 anonim ***** válasza:
16%

Kitartast:)

En egy hetig meregtelenitettem, kegyetlen egy het volt de hidd el hogy nagyon megerte:) te is megtudod csinalni

2018. jan. 2. 12:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tűnnek okosnak a szabályaid. Nekem az első az, hogy ha igazán éhes vagyok, eszem. Nyilván nem kínzom feleslegesen a saját szervezetemet, ami világosan jelzi, hogy ételre van szüksége.

De OK, én is járok fórumokon, ahol még hosszútávú böjtölők is vannak, igyekszem infókat szerezni s megérteni őket. Rendben, böjtölj, de akkor csináld és ne panaszkodj, döntsd el, mit akarsz. Az étvágyadat, éhségedet mi nem tudjuk kikapcsolni.

Én is terveztem, hogy tegnap nem eszem, de túl nehéz volt, inkább ettem, de csak este és keveset s főleg, nagyon szigorú, de roppant élvezetes étrenden, amiről tudom, hogy nekem a legjobb most. Amint vágyni fogok másra, enni fogom azt, csak pár alapszabály marad egész januárban.

A méregtelenítést nem tudom értelmezni, azt a test evés mellett is végzi. Persze ha neked az evés egy halom cukros csoki vagy tipikus ipari hulladék virsli, akkor tényleg jobb a testednek, ha kihagysz pár napot, amennyiben túletted magad és szüksége van a pihenésre.

Most éhes vagy vagy étvágyad van? Ellentmondásos, amit írtál, bár tudom, egyeseknél a kettő együtt jár. Nálam szinte teljesen függetlenek.

Az étvágyat nálam kikapcsolja az elhatározás, amúgyis könnyű ellenállni neki, nem olyan erős, mint az igazi, kínzó éhség (ami nekem egy drasztikus életmódváltás óta nincs, de az enyhe makacs éhség is komoly dolog). Szerintem éhesen enni kell és kész. Fogyáskor is eszünk, ebből a szempontból nincs vele baj s ha kímélned kell magad, akkor is ehetsz, csak megfelelő ételeket. Én pl. sosem kerültem ennyire a szénhidrátot, mint most s ez nagyon jó nekem. A több napos böjt irreális jelenleg, majd később. Az egészségre az igen jó, olvasmányaim alapján, autofágia meg minden s más előnye is van. De nem hiszem, hogy mindenkinek ideális s én is inkább csak időszakosan böjtölök.

2018. jan. 2. 12:03
 5/21 anonim ***** válasza:
15%

KITARTÁST!!!!!😊😊

Igyál sok vizet amúgy!És gondolj bele a végeredménybe, meg hogy miért vállaltad ezt el!!Sok sikert😚😚

2018. jan. 2. 12:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Így nem fogsz tudni lefogyni. Csak kínozod magad, aztán úgyis ráugrasz a csokira.

Inkább egyél rendesen, mint eddig, mindenfélét vegyesen, csak ne egyél meg egy ugyanakkora adagot, mint eddig, hanem csak a 3/4-ét, 2/3-át.

2018. jan. 2. 12:36
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egyél rendesen. Nem a két végletben gondolkozz: koplalás és mértéktelen zabálás között van még opció.

Rengeteg minden belefér egy napi 1500 kalóriás étrendbe is. És nemcsak zöldség.

2018. jan. 2. 13:25
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Kidobtam az összes csokit. Biztos ami biztos.

Egy egész hétig is lehet? Nem lettél rosszul? Akkor én is megpróbálom tovább húzni.

Étvágy is van, de azt egy gondolat elűzi. Éhség, ami gyötör. De kibírom.

Köszönöm mégegyszer, most már könnyebb, hogy bíztattatok

2018. jan. 2. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azt majd elájulsz és csodálkozol, hogy miért.
2018. jan. 2. 16:11
 10/21 A kérdező kommentje:
Akkor holnap eszek egy almát.
2018. jan. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!