Várjátok már a januári kigyúrom-magam-nyárra és lefogyok-mert-megfogadtam rohamot?
Figyelt kérdés
Alig várom, hogy újra tömeg legyen a teremben két hónapig :D2015. dec. 22. 13:24
1/8 Cortez70 válasza:
Pár hétig lesznek többen, utána a legtöbben feladják.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Ezért jó, ha van saját minitermed :)
4/8 Cortez70 válasza:
Nekem volt (van) itthon mindenem, de jobb teremben edzeni.
5/8 anonim válasza:
En másfél éve sokkal jobban szeretem a termet mert ott van közösség, sokkal jobb a hangulat...
Amugy ja 2 het alatt feladjak mert a csajokert csinálják közbe ezerszer megkerdezik itt, hogy hogyan csináljak kocka hasat...
6/8 anonim válasza:
Én azt várom, hogy februárig mindenki buékozzon, mint a robotok. meg rakosgassák ki a mindenféle karácsonyi marhaságokat mindenhova, mert ettől lesznek megbecsült emberek.
7/8 anonim válasza:
Nekem nem volt most kedvem menni így ünnepek körül, itthon nyomattam. Szar lesz visszamenni, de reménykedem, hogy nem lesz dömping. Majd kifigyelem mikor vannak kevesebben...
8/8 anonim válasza:
Na nálunk lezajlott :) bár megmondom öszintén szeretem az ilyyet, mert nálunk a vállalatnál ingyen van a konditerem, vagyis, 500 forint per hónap és amikor megindulnak a gorék januárban, akkor mindig vetetnek valami ujjabb apróságot a terembe. Igy lett pl idén egy egész sokdarabos kettlebell szettünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!