Ti is vártátok már a nyárra kigyurom magam kérdéseket?
Figyelt kérdés
Én nagyon
nem.
2014. jún. 11. 18:24
1/25 anonim válasza:
Vártam. Most jött kettő is. :-) álomvilágban élnek.
2/25 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, legtöbbször pedig az van, hogy 2 hónap után 0 étrenddel nem állnak sehol és megutálják a sportot, mert azt hiszik olyan egyszerű, pedig nagyon összetett sport. (szerintem) :))
2014. jún. 11. 18:29
4/25 anonim válasza:
:) én azt bírom ide jönnek azt olyant kérdeznek amit kb 2perce ezelőtt valaki megválaszolt.
És,hogy ő nem szed semmit :D
és ilyenkor kezdenek el gondolkozni,hogy nekik kockás has kell nyárra :) érdekes
5/25 anonim válasza:
Én pont pár napja láttam egy 15éves forma kis srácot teremben, aki az 1 kezes 20kg os súlyzót 2 kézzel ordítva vörösödő fejjel próbálta emelni, mondván, hogy szeptemberre ki KELL gyúrnia magát... persze nem hallgatott az okosabbakra... Az ilyennél még jobb az aki legalább kérdez...
6/25 anonim válasza:
Sperseus, kérdeznek, de nem hisznek a válaszolóknak. Akkor minek kérdeznek?
7/25 anonim válasza:
Én már rég nem éltetem magam ilyen hamis illúziókba. :D
8/25 anonim válasza:
Ma ezt kaptam.
Most erre?
Az üzenet szövege: Láttam a képeidet és brutális vagy szeretnék én is így kinézni, de én nem szedek fehérjét be mert az nagyon káros a tanárom szerint,szétmegy tőle a gyomrom.
9/25 anonim válasza:
Nehogy egyen fehérjét, az brutális. :-) egyébként két hete nekem is ezt mondta a doki. :-)
10/25 anonim válasza:
Testépítés, az a baj, hogy lehet ilyenkor nem a kölök a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!