Hogyan dolgozzátok fel, gyk testépítő "celebek", ezt a sok barmot akik ugyanazokat a kérdéseket teszik fel nap mint nap?
Néha picit ideges vagyok, látnod kéne a fejem.:)
De azokkal nincs gond, akik megértik és elfogadják a választ.
A dilettáns válaszolók jobban idegesitenek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__47..
o23r: ez tényleg durva :)
Ahogy Montez is írta, nem a hülyékkel van gond, hanem a csökönyös hülyékkel. :)
Ha nem holtbiztos a félfüllel hallott, tudományosan meg nem alapozott igazában, akkor oké :)
ui.: én nem vagyok celeb, de azért engedelmeddel ezt ideböktem :)
OrizaTriznyáák: Szerintem a celebet azokra értette,akiknek látszik a nevük és naponta adnak választ. :)
Ha valaki megérti,hogy mi a helyzet,és tanul annak nagyon tudok örülni amúgy. :)
Aki meg pofázik,ne adj isten visszapofázik azzal meg hajlamos vagyok nagyon alpári stilusban vitatkozni. Ez van. :D
#9: Ó, ki lehet bírni. Én féléve járok a fogyirovatba, hihetetlenül kitágította a látókörömet, elsősorban a "mennyire hülyék a mai tinik?" témában. Bár a felnőttek sem állnak a helyzet magaslatán. Régen kissé mizantróp voltam, ez kezd visszatérni... Néha egyébként szórakoztató a maga morbid módján, vannak kreatív emberek, akik csak kenyérrel akarnak fogyni vagy ilyesmi.
Nem értem, az emberek miért nem tudnak visszaolvasni vagy guglizni. Gyorsabb lenne választ kapniuk.
De azt sem értem, hogyan tud valaki úgy felnőni, hogy fogalma sincs, hogy fehérjére is szüksége van a testének, arra a röpke pár hétre is, amíg önnön reményei szerint lefogyja a csillió kilóját... Ijesztő. Az egészséges táplálkozásról lehet vitatkozni, de egyes tények elég közismertek és evidensek... De úgy látszik, nem mindenki számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!