Hogyan dolgozzátok fel, gyk testépítő "celebek", ezt a sok barmot akik ugyanazokat a kérdéseket teszik fel nap mint nap?
Én ezt a felhasználót amiről most írok 3 napja csináltam, mert az előző felhasználómat amit kb 4 hónapig használtam, letiltották mert vicces kedvemben voltam egy "13 éves srác vagyok, lányokat keresnék ismerkedni" tipusú kérdésnél. Eljátszottam a 45 éves pedofilt :D
Na de a lényeg: amikor unatkoztam, sokszor felnéztem csak úgy a fogyni vágyókhoz, és leírtam a tutit, szépen, normális hangnemben. Nem álltam rá így görcsösen, hogy na most mindenhova írok, csak amikor időm és kedvem volt. Kb fél oldalnyi üzenetem gyűlt össze. Olyanok, hogy fejtsem ki bővebben amiről írtam, mert felkeltettem az érdeklődését. Sokszor nem is a kérdező írt, hanem valaki aki csak olvasta a kérdést.
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem azért van értelme a dolognak. Nem kell órákig ezt csinálni, de ha épp van kedvetek és időtök, akkor írjatok oda 1-2 fogyókúrás kérdéshez. Van sok olyan is, aki tényleg a keresőt használja, viszont mindenki a 90 napos elmebajt ajánlja neki, és nincs aki leírná az igazságot, ezért elhiszi. (miért ne hinné, hisz olyan, mint ha szakszerűen lenne megfogalmazva) Közben meg ha valaki logikusan leírná hogy mi miért van, vagy linkelne egy megbízható cikket, akkor már csak "melyik tűnik logikusabbnak" alapon is a normális választ fogja elfogadni.
Sowilo, amit írtál, az csak normális kérdezőknél van... De az eleve nem megy bele a 90 naposba (amit amúgy a gyk-s társaság többsége baromságnak tart, legalábbis a 90 napos kérdéseknél többnyire van legalább egyvalaki, aki nem javasolja, sőt. főleg a 3 szénhidrátnapba szeretünk belekötni, meg abba, hogy 4 naponta legyen fehérje... a 90 napost túl könnyű kritizálni, az a helyzet. fel nem fogom, miért népszerű), mert rendelkezik a legalapvetőbb tényekkel a táplálkozásról s teste igényeiről. Igazából elég hervasztó, hogy az emberek szinte semmit sem tudnak a helyes táplálkozásról, pedig az eléggé meghatározza az életminőséget...
A nem normális kérdező, hanem a tipikus beeső, aki hirtelen rájött, hogy 90 kiló 150 centihez, s le akar fogyni gyorsan. Nos, az ilyen, mint igen sok ember, kényelmes és a könnyebb "megoldást" szereti követni, bármilyen oltári nagy baromság is legyen az. Ha önmegtartóztatnia kell, akkor viszont heti 5 kiló fogyást akar. Úgyhogy nincsenek illúzióim, akármilyen okosat is írhatok, az emberek nagy részéhez nem fog eljutni a mondanivalóm, valahogy immunisak rá. Sokkal egyszerűbb inni valami csodát (zöldkávé, citromos víz) és kész...
Mondjuk ehhez hasonlót már leírt valaki itt valamelyik oldalon. Az emberek nagy része elég reménytelen. De van, akinek tényleg csak az alaptudás hiányzik, s elfogadja az értelmes érvelést.
Vannak nehéz napok. Féléve remekül bírom a fogyirovatot, de amikor ezredjére olvasom, hogy ő nem eszik semmi szénhidrátot (mivel nem eszik cukrot és keményítőt), akkor kezdik megadni magukat az idegeim, legalábbis bizonyos értelemben.
Sose fogják megtanulni. Soha. Talán el sem hiszik nekem, hogy a sok zöldség az nem "semmi" szénhidrát.
Ezt le kellett írnom.
Szerintem nem csak a reménytelen hülye, és a lexikálisan hülye(akin lehet segíteni) létezik.
Van olyan, aki mondjuk tizenhat éves, a suliban nem tanult róla soha hogy hogyan kellene kajálni mivel nem tanítják (max a táplálkozás piramis baromsággal mérgezték az elméjét), és tájékozódni szeretne. Ilyenkor hajlamosak az emberek bedőlni a 90 napos retekségnek, mert a terjesztői szeretik úgy előadni, mintha szakszerű és tudományos lenne.
Na, az ilyen emberek képviselnek két tábort: az akaratgyenge hülyék, akik mindent elhisznek ha sokan dicsérik és ajánlják, főleg ha egyszerű, és vannak az olyanok, akik képesek logikusan átgondolni a dolgokat. És nincsenek is olyan kevesen, mint ahogy azt egyesek gondolják. Én mindenesetre szeretek segíteni embereken. Akinek érdemes, az úgyis elgondolkozik az írásaimon, aki meg hülye, az haljon bele.
Kérdez valamit, én válaszolok, és benyögi, hogy nem is, és de butavagyok
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__47..
És micsoda ellenérvek :D
o23r: ugyeugye?
Nemrég olvastam egy cikket a metropolban, hogy Kaliforniában elkezdték rapidtempóban felszedni a füvet, hogy ne kelljen locsolni, s így vizet spórolhassanak, mert muszáj, különben hamar nem lesz elég ivóvíz. Az embereket arra ösztönzik, hogy kavicsos kaktusszal, vagy műfűvel helyettesítsék az eddigi füvet, s már nem csak a kertekben, hanem minden közterületen ezt csinálják. Persze beindult a fűlobbi, de amellett, hogy extrém vízigénytelen fajtákat tenyésztenek ki, megy az "ellenérvelés", hogy fű márpedig kell, mert miben szaladgál szegény gyermek... S hamarosan mindenhol szükség lesz efféle radikális változtatásokra, minél később, annál radikálisabbra, és aki ilyen szinten van, mint ezek a kérdezők, annak hogy fogod tudni elmagyarázni, hogy _muszáj_ gyökeresen megváltoztatnod egy szokásod, mert különben nagyon rossz lesz mindenkinek? Amikor a paleó (vagy akár a kevésbé hardcore testépítő) étrendről van szó, hogy ne igyál tejet például, a legfőbb ellenérv az, hogy "de hát már úgy megszoktuk, meg nagyapáink is itták, meg erő egészség, és nem lett semmi bajuk". Ezeknek hogy vered bele a fejébe, hogy ami eddig volt, az nem tartható fent továbbra is? Hogy a dolgok változnak, s nem szabad leragadni mindenben?
Emiatt utálom nagyon a hülyéket, mert nem csak a maguk életét teszik tönkre, hanem másokét is. Nekem speciel szimpatikus az az ötlet, hogy a Föld lakosságát egy biztonságosabb szintre kéne redukálni... ez a sok üres, ugyanolyan, haszontalan birka mire jó? A Föld tönkretételére?
Ebből cikket kéne majd írni :D
Wash, én egyet értek azzal amit írtál, nem vonom kétségbe. Az idiótákkal nem kell foglalkozni, írtam is, majd belehalnak, vagy más bajuk lesz. Mindig is a szellemileg normális, csak épp tájékozatlan embereknek akartam segíteni, nehogy valami idióta félrevezesse őket.
Valahogy mindig nyugodtabb a lelkiismeretem, ha a sok moslék válasz közé odaszarok valami értelmeset, aztán hagy oltsanak, én megtettem amit megtehettem. Aki nem hülye csak tájékozatlan, az úgyis felfigyel rá.
Amúgy azt a bizonyos cikket megírhatnád valahol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!