Hogyan dolgozzátok fel, gyk testépítő "celebek", ezt a sok barmot akik ugyanazokat a kérdéseket teszik fel nap mint nap?
Kéne csinálni egy projektet, hogy pl. egy hónapig mindenki teljes erőbedobással rástartol a kategóriára(kb. mint most erre), és oszlatni a kételyeket.
(esetleg ha valakit érdekel a %-a, akkor regelni mégegyszer(pl. Monteznél rossz lenne látni a bejáratott 90-es helyett valami mást látni))
OrizaTriznyáák> Én támogatom! Inditsunk egy hadjáratot! :D
Megrohamozzuk a fogyirovatot!
Montez már lefeküdt aludni, majd holnap kiderül, mit gondol, szerintem hülyeségnek tartja majd :D
Sorolhatnám még a neveket, de szerintem le leszünk oltva :D
Azért Montez Nagyúr támogatása elkéne :D
Meglátjuk, drágaszág ;)
Üdv mindenkinek
Nekem nincs kint a nevem de én is szívesen csatlakoznék a fogyirovat felvilágosítàsára indított keresztes hadjárathoz.
3 éve kondizok,előtte meg 7-et karatéztam és fociztam.Valamint elég sok szakirodalmat olvasgattam a témában.
Nem vagyok Montez szintű szaki de az edzés és táplálkozás alapjaihoz viszonylag értek.
Csak hirdessétek ki ha indul a hadművelet:D
Szerintem aki akar csatlakozni az holnaptól lökje nekik! :D
Utolsó,én ottleszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!