Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan dolgozzátok fel, gyk...

Villácska kérdése:

Hogyan dolgozzátok fel, gyk testépítő "celebek", ezt a sok barmot akik ugyanazokat a kérdéseket teszik fel nap mint nap?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik nem képesek utánanézni semminek hanem egyből ide írják le hogy hogyan. És Montezéknak napi 20000 szer le kell írni hogy helyi zsírégetés nincs, a fehérjepor csak étrendkiegészítő, és mi az a kreatin. hihetetlen hogy még nem kaptok agyvérzést. Mi a titkotok hogy ilyen türelmesek tudtok lenni? (elnézést a celeb megszólításért, hirtelen nem jutott jobb eszembe)
2013. aug. 25. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 Szergej55 ***** válasza:
Amúgy nem tudom pontosan, hogy halad az invázió, de tőlem ketten is kértek privát üzenetben segítséget a DIÉTÁVAL kapcsolatban! :D
2013. aug. 28. 20:28
 42/83 anonim ***** válasza:
tőlem nem kért senki, de sport kategóriában sokan írnak. Maradok itt.:)
2013. aug. 28. 20:30
 43/83 anonim ***** válasza:

Nekem is irtak pont a diétával kapcsolatban. :D

Egyikük képet akart! :)

2013. aug. 28. 23:40
 44/83 Szergej55 ***** válasza:
Na, az is szuper, én étrend összeállításában vállaltam szerepet, írtam a delikvensnek vagy egy oldalt tegnap este, szerintem még nem emésztette meg teljesen, de nem baj, hadd okosodjon addig is. :)
2013. aug. 29. 11:29
 45/83 anonim ***** válasza:
Amúgy skacok én kajak gondoltam már arra, hogy lehetne valahogy intézményesíteni ezt a segítségadást :D Valami személyiedzős programot indítani, ahol tulajdonképpen ugyanazt írnánk le, mint eddig, csak valahogy dokumentálva lenne az egyének fejlődése, változása. Csak egy alapötlet, sokfelé el lehet indulni :D
2013. aug. 29. 11:39
 46/83 anonim ***** válasza:

A fogyirovatot én is feladtam.

Jönnek a privátok, hogy milyen idióta vagyok, meg nem tudok én semmit a fogyókúrákról.

Amúgy a GYK modikkal kéne beszélni, hogy a testépítés kategóriában legyenek új ötletek :)

2013. aug. 29. 12:17
 47/83 anonim ***** válasza:

OrizaTriznyáák:

Én az ilyeneknek csak annyit irok vissza,hogy akkor várom az érvelést a kérdéshez. Nem sokan kezdik el. :D

2013. aug. 29. 12:33
 48/83 anonim ***** válasza:

Wash:

Egyre inkább tudatosodik bennem az amit irtál. Valóban jól látod!

Aki érdemes a tudásra,az képes megszerezni magának,mert le van irva sok helyen,külön honlapok foglalkoznak ezzel szakszerűen,és nincsenek elrejtve, shop.builder például.

Ezek még a Google-t sem képesek használni,nem lehet tőlük elvárni,hogy felfogjanak egy rendes választ,mert egyszerűen nem ismerik fel. Olyan mintaha kutyának mesélnél a fizikáról. (Szemléltető túlzás)

Vagy mintha idegen nyelven mondanánk el nekik.

Elég lenne elolvasniuk a Sárga Kapszulát.

2013. aug. 29. 12:40
 49/83 anonim ***** válasza:
Én is befejeztem ott. Leírom az okosságot erre jön a csaj, hogy update kakaóscsigával kell fogyni. És ezt beírja több helyre.:)
2013. aug. 29. 12:46
 50/83 anonim ***** válasza:
Szorgalmas a kis butus... :D
2013. aug. 29. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!