Hogyan dolgozzátok fel, gyk testépítő "celebek", ezt a sok barmot akik ugyanazokat a kérdéseket teszik fel nap mint nap?
Tomasu: hajrá :D
Srácok, amúgy ne ijedjetek meg, ha nem láttok olyan sok választ, napi 2-3x nézek fel, de akkor ami van, arra írok :)
Amúgy kb. az egész fogyi kategóriában feleannyi kérdés van, mint a testépíés alkategóriájában.
Én csak most jöttem, de srácok, szerintem kb teljesen felesleges, amit terveztek. Sajnos.
Én egy erős tanulságot szűrtem le a dologból. Mindenki panaszkodik, hogy mennyire szar minden, mert a gonosz hülye dilettáns vezetők elrontják a szegény nép életét. Na de a nép is hülye, nem is kicsit, hanem NAGYON. Mégis mi a fenét várunk, ha arra nem képes rengeteg kérdező, hogy legalább az ELSŐ OLDALT megnézze, hogy van-e már "hogy fogyjak hasról?" kérdés. Nem a lexikális tudás hiányával van a gond, hanem az alapszintű önálló gondolatok hiányával. Arra sem képesek sokan, hogy a gugliba beírjanak valamit, nem, inkább felteszi kérdésben. Miért? Mert saját maga nem tudja kihámozni az információt, hanem másnak kell ezt elvégezni helyette, és elétenni a kész választ. Meg kell nekik mondani, mert maguktól nem képesek rájönni. És ez az, ami nagyon elszomorító, és ijesztő. Egyre többen vannak, hogy nevelnek ezek gyereket? Mi lesz itt, ha már most ez van? És ez még csak a legalja, efölött van az a szint, hogy lexikálisan hülye, és még rengeteg hülye van. Olyan szintű az ostobaság, hogy hihetetlen. Komolyan mondom, hogy egy szobanövénynek több logikája van, mint sok átlagembernek.
A "forradalom" meg azért rossz ötlet, mert oké, azt a pár embert, aki épp ott van (és hisz nektek, ez is egy külön történet) fel tudjátok világosítani, de aki csak fél órával később vetődik oda, az már nem olvassa el a kérdést, hanem felteszi megint. Tökmindegy mit raktok le elé, ha egy icipicit gondolkodnia kéne, már nem jut el hozzá.
Jó példa erre a jelenségre Bunny Edző válaszol rovata. Már belerakta a kérdésfeltevéshez, hogy be kell ikszelni, hogy 'igen, elolvastam a sárga kapszulát', és mégis egy rakás olyan kérdés érkezik, amit abból meg lehet tudni. Sőt, asszem olyan is volt, amelyik ajánlott olvasmányt keresett... nem érdekli őket, csak beikszelik, és kész. Egyszerűen még nem lehet kellően hülyebiztos automata rendszert kitalálni.
Másik példa: "tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de hogy fogyjak hasból?". Megtörtént eset. Nem egyszer, és nem kétszer. Nem is értik, mit olvasnak. Ezt nem lehet megjavítani (gazdaságosan), hanem a következő generációt kéne másra nevelni.
Hát igen, az emberek lusták a nehezebb utat választani sokszor...
De ám tényleg szörnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!