Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éhes vagyok, de megfogadtam,...

Éhes vagyok, de megfogadtam, hogy lefogyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly ettem utoljára..

Úgy megennék egy két tábla csokit vagy azt a fél kilo virslit, ami a hűtőben van:((

De ma még nem ehetek, mert 2 napig méregtelenítés, utána is csak salátákat ehetek:(

Kívánna nekem valaki kitartást? :((

2018. jan. 2. 11:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Miért pont cukrot eszel holnap, ha valamit? Ez annyira illogikus. Legalább hagyd szerencsétlen testedet ketózisba kerülni, ha már nem eszel, az inzulinszintedet pedig szépen lent. Bár egy alma még beleférhet, de a legtöbbünk csak pokolian éhes lesz tőle.

Igen, van, aki bírja egy hétig vagy hónapig, bár volt már kövér ember, aki orvosi felügyelettel jóval több, mint 1 évig nem evett, de ez nem jelenti azt, hogy jó, ha akár pár napig éhezteted magad. Egészséges szervezet elviseli, bajod valószínűleg nem lesz, de ha éhes vagy és rosszul érzed magad, akkor egészségtelen erőltetni.

2018. jan. 2. 16:34
 12/21 A kérdező kommentje:
De ha eszek sose fogyok le
2018. jan. 2. 17:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj fuss pár kört,hátha kitisztulsz...
2018. jan. 2. 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy, meg fogsz halni. Mit tegyél? Kérj orvosi segítséget! Fingod nincs róla, hogy hogyan kell lefogyni.

A csokikat meg máskor ne dobd ki, hanem ajándékozd el valakinek.

És a fél kiló virslivel mi lesz? Remélem, nem a szemétbe kerül az is!

2018. jan. 2. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Tényleg kidobtad a csokikat??????
2018. jan. 2. 19:13
 16/21 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én úgy méregtelenítettem hogy minden nap más zöldségnek a turmixát ittam+ minden nap ettem egy/másfél szelet kenyeret amikor már nagyon úgy éreztem, így azért kibírhatóbb volt, és hiába kenyér, így is fogytam
2018. jan. 2. 21:04
 17/21 A kérdező kommentje:
A virslit azt megeszi a kutya, de a csokit nincs senkim, akinek oda tudnám adni.
2018. jan. 2. 22:08
 18/21 anonim ***** válasza:

17: Biztos egy csomó szegény örült volna neki. Vagy munkahelyen, suliban elosztogathattad volna.

Pazarlás.

2018. jan. 3. 10:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Magas fehérje tartalmú diéta,kevés széndhidráttal.

A szénhidrát legyen jó szénhidrát pl:rizs,barnarizs,durumtészta,

Ha ettől is éhes vagy folyton nem ártana nézni egy terheléses inzulint illetve vércukor szintet,

2018. jan. 3. 17:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne fogadj meg semmit amivel sanyargatod magad. Egyél rendesen!
2018. jan. 5. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!