Újévre megfogadtam hogy leadok legalább 100 kilót. Tudnátok segíteni? Még sosem diétáztam
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 03:55
11/44 anonim válasza:
Szerintem ilyen túlsúllyal tényleg érdemes elmenni orvoshoz. Esetleg dietetikushoz is, vagy bármi, majd amit ajánp a háziorvos, mert na, ha az emberen ennyi felesleg van, akkor azért egy kis segítség nem ártana ide. Mivel alapesetben azt mondanám, hogy ide kalóriaszámlálás kell, de azért ilyen esetben szerintem még is csak orvosnál kell kezdeni. Van valamilyen betegséged, vagy valami?
12/44 anonim válasza:
Magassàgod mennyi ehhez a súlyhoz? Nem, mintha nem lenne sok bàrmekkora magassàggal. Csak érdekel. Amúgy simàn màsfél évbe beletelik.
13/44 A kérdező kommentje:
175 cm körül vagyok. Csak magas vérnyomásom van meg koleszterin.
2022. jan. 1. 10:28
14/44 anonim válasza:
Ne állíts fel irreális célokat. 100 kiló legalább két év. Ekkora súlyt már gyomorszűkítő műtéttel szoktak veszteni. És pszichés önmagadba tekintés is szükséges, hogy mért eszel kóros mennyiséget.
15/44 anonim válasza:
ne vedd támadásként, de hogy lehet ilyen szintre eljutni? Komolyan érdekel.
Gyerekként is kövér voltál? Soha nem érezted úgy, hogy na most megálljt ként parancsolni, vagy a szüleid nem avatkoztak közbe?
16/44 A kérdező kommentje:
Aha kövér voltam már kisebb koromban is de felnőttként jött fel a legtöbb kiló. Igazából a fura az hogy szinte észre se vettem, lassan híztam meg, sose éreztem hogy túlzabálnám magam vagy ilyenek. Nyilván nem sportoltam soha semmit. Mivel nem igazán éreztem, hogy túl sokat ennék meg ilyenek így nem is gondoltam, hogy megálljt kéne parancsolni vagy vmi.
2022. jan. 1. 13:07
17/44 anonim válasza:
az érthető, de azért láttad magadon, hogy nagyon el vagy hízva, nem? Lehet valami betegség áll a háttérben..
18/44 anonim válasza:
Szia. Én 103 kgt fogytam közel 3 év alatt. Ha érdekelnek a részletek, szívesen írok privátban.
Ja és nem kell semmiféle gyomorszűkítő műtét hozzá, csak akarat, kitartás!
20/44 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, 27 éves
2022. jan. 2. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!