Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 50 km séta (vagyis 3500...

Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?

Figyelt kérdés

Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!

92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.

Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?

Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?

Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)

2021. dec. 1. 23:55
 81/109 anonim ***** válasza:
73%

Pontosan tökéletesen az történt veled, mint bárkivel, aki gyorsan akar nagyon lefogyni. Pár napig nincs eredmény (mert a szervezeted nem gép, bármennyire is azt hiszed), megállapítod, hogy semmit nem ér a szenvedésed és beversz egy hamburger menüt kólával.

Többen is jelezték itt neked szépen vagy épp csúnyán, hogy butaság, amit csinálsz, ez nem így működik, odafigyelni és fogyni nem így kell. Így nem fogsz lefogyni, mert most feladod. De ha elkezdtél volna napi egy órát edzeni (olyan intenzitással, ahogy jelenleg meg, nem kifogás, hogy még nem tudsz egy óra hiit-et végigugrálni), mellette ugyanígy kajálni, az egy fenntartható állapot és szépen hónapok alatt lett volna egy egész szép eredménye. Így pedig semmi.

2021. dec. 9. 14:20
 82/109 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, megmondtuk neked, hogy mit csinàlj, de te csak hajtogatod ezt a butaágot. Sokan le tudnak fogyni szépen, de nem egy hónap alatt, hanem fél-egy év alatt és utàna szépen meg is tudják tartani. Nem a két véglet létezik csak. (Àllandó zabálás és fekvés vagy az amit csinàlsz.) Étkezz egészségesen, tornàzz/sportolj (nem kell napi 6 óra, elég egy, de az rendesen) és ne naponta mérd magad.
2021. dec. 9. 14:25
 83/109 Laylah ***** válasza:
100%

Az is baj, ha neked egy kajálás 700-1000 kcal. Gondolkodtam, hogy férfi lehetsz vagy nő, de ezek szerint inkább férfi.

Alapból hibásan indulsz neki. Nem jóllakni kell, hanem éhséget csillapítani. Nekem is nagyon sokáig ez volt a hibám, mert ebben nőttem fel. Nem akkor elég a testednek, mikor telekajáltad magad és megvan a teltségérzet, hanem jóval előbb. Amíg te itt vergődtél bő egy hetet, órákat pazaroltál sétálásra, de nem voltál hajlandó kevesebbet enni, én az otthon kényelmében, pizza, hamburger mellett is fogytam bő másfél kilót. A különbség köztünk az, hogy én már évekkel ezelőtt kitapasztaltam, hogy mennyi az a kcal mennyiség, ami számomra megfelelő, és az jóval alatta van a kalkulátorok által adott értékeknek. Ennek oka pedig, hogy az átlagosnál lassabb anyagcserével rendelkezem (aka. hízékony vagyok). Ezért mondtam, hogy vidd le a kcal keretet 1800-ra. Tartsd 1-2 hétig, ha akkor sem lesz változás, mehetsz le 1700-ra is, a te méreteiddel én 1600 alá viszont már nem mennék.

Jó étvágyat a hamburgerhez, nagy krumplit és nagy kólát kérjél mellé, de még valami édességet is toljál utána, hogy teljes legyen az élmény, hogy feladtad alig másfél hét alatt.

2021. dec. 9. 15:41
 84/109 A kérdező kommentje:
Azért túlzás férfinak nevezni egy ilyen semmirekellő dagit. Most már mindegy, ma nem is fogok csinálok semmit. Ettem kiflit meg pár csokis szaloncukrot. Elment a kedvem. Csinálhatok bármit, nem hiszem hogy azon a 200 kalórián múlna a dolog. Más mozgást kéne kitalálni. De amúgy mindegy. Éhes vagyok így is. Mellé meg ideges is már. Kár hogy egy darab sz*rt nem érek. Na mindegy, majd valami csak lesz, vagy nem. De azért köszi. Szép estét.
2021. dec. 9. 18:02
 85/109 anonim ***** válasza:
50%
Hol lehet kapni csokis szaloncukrot? Csokitöltelék van benne?
2021. dec. 9. 18:38
 86/109 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem érted meg, a fogyás nem arról szól, hohy gyors legyen, hanem hogy tartós és biztonságos. Én másfél hónapja fogyózom, jelenleg 4 kilónál tartok. Tökéletesen meg vagyok elégedve, mert megértem, hogy ez nem egy hetes és nem is egy honapos folyamat
2021. dec. 9. 18:49
 87/109 anonim ***** válasza:
100%

84: na látod, kibukott, hogy nem elsősorban a súlyoddal van a baj!

Hanem az egész önképeddel, saját magaddal.

A motivációd is két napig tartott.... És hiába mondták, hogy kevesebbet, de intenzívebben... Napi 1-2 órát simán ki lehet szakítani még munka mellett is. És nem kerül pénzbe... Kimehetsz a szabadtéri sajátsúlyos edzőhelyekre is...

2021. dec. 9. 18:53
 88/109 A kérdező kommentje:

#85 Nem tölött, én fejeztem ki magam rosszul. Oreós Milka szaloncukor, ajándékba kaptam szülinapomra.

[link]

Pont ilyen, mint a képen. Szerintem bármelyik nagyobb üzletben van. Amúgy finom, de szerintem drága.

Szerintem van annyi plusz rajtam, hogy heti 2 kilót legalább fogyhatnék. Az jó is volt, mikor hirtelen lementem 88-ra, de kár hogy nem megy tovább. Hát el is ment a kedvem most, de azért folytatom. Majd sportolok valami mást, mindegy.

2021. dec. 9. 19:01
 89/109 A kérdező kommentje:
Persze, hogy saját magammal is bajom van. Mitől kéne pozitív legyek? Amúgy is egy senki vagyok, de még kövér is.
2021. dec. 9. 19:03
 90/109 anonim ***** válasza:
50%

És miért vagy senki? Miért tartod magadat annak???

CSak te tehetsz azért, hogy "valaki" legyél! Tanulj, menj el dolgozni, és képezd magadat tovább.

Mi az akadálya ennek?

2021. dec. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!