Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?
Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!
92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.
Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?
Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?
Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)
Nem kerülök kórházba.
Ennyi bőven elég egy napra szerintem, a 2800 kcal is túl sok volna. Így 3 nap alatt égetek majd el egy kilót. (Mert 2333x3 az 7000.) De így is 10-nél több kiló mínusz kell legyen januárig.
A lábam a vége felé kicsit megfájdult, de szerintem nem lesz vészes izomláz miatta.
Kiváncsi vagyok, hogy beválik-e ez a séta módszer és a nagy fogyás.
Köszi a hasznos tippeket. Ettem és ittam rendesen a séta mellett.
De ha nekem bőven belefér az időmbe napi 8 óra séta, akkor miért ne csináljam? Csak nemrég keltem és már 10ezer fölött járok ma. Egy minimális izomlázam van, de semmiség.
89.7 voltam éhgyomorra. Ezen kicsit meglepődtem. De persze ez nem igazi fogyás még, csak hirtelen kiment a víz gondolom, vagy ilyesmi.
Az igazi fogyás ezután lesz, ha lesz. Szóval vegyük úgy hogy indultam 90-ről, és meglátjuk mi lesz pár hét múlva.
Én leszek a kísérleti nyúl, ha bekukok akkor így jártam. Ha meg sikerül, akkor tudom bárkinek ajánlani a sétát. Egyébként én 177 cm körül vagyok, így 13 kiló felesleg van rajtam most.
Az étkezésre amúgy is nagyon odafigyelek. Tegnap ettem 2 tányér levest, 1 banánt, párolt zöldséget, pár szelet csirkemellet. Kalóriában ez nem tudom mennyi volt, 1500-2000 körül szerintem, ami jóval kevesebb, mint ami súlytartáshoz kell.
A lényeg hogy több mint 2000-et sétával elégettem amúgy is. Majd kiderül, hogy beválik-e a matek. Ha csak 5 kilót sikerül fogyni, az se rossz. Persze 10-nek jobban örülnék, és ha 80 alá kerülnék.
Annyi hogy dec 1-én még sokat ettem, meg nyilván nem fogytam 1 nap alatt, csak lement a víz. Így azt fogom figyelembe venni, hogy 90 kg-ról indultam, nem 91.5-ről.
Remélem érti a 36-os válaszoló (neked fejtettem ki), aki egyébként semmi hasznossal nem tudott szolgálni, csak idejött kötekedni.
Mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja, itt is látszik, hogy a magadfajta embereknek nem lehet tanácsod adni, nem is tudom minek teszel fel kérdés. Egyetlen válasz (és volt egy pár) sem szólt arról, hogy ez milyen jó ötlet és vágj bele, tuti vagy lehet, hogy sikerül.
De mivel te pont ezt akartad volna hallani, az összes választ figyelmen kívül hagytad.
Lelked rajta, remélem nagyobb bajod nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!