Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?
Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!
92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.
Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?
Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?
Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)
A "sima" gyaloglás sebessége 4km/óra.
A sétáé kevesebb.
Napkeltétől napnyugtáig nem elég az idő az 50km lesétálására.
Ha neked van is rá időd, gondolod, hogy mindenki másnak van? - néha dolgozni is kell a megélhetésért!
Bocsánat, lemaradt:
ne 50km-t sétálj, hanem 2x25-öt, hogy visszajuss a lakásba!
Igazatok van, ez tényleg túl sok. Legyen csak napi maraton, ami 12 x 0,4 = 12 kg körül lesz. Elvileg arra már elég lesz napi 8-9 óra. Ha a kajálást is betartom még pár kiló mínusz a kalóriadeficitből is lejöhet. Erre nem gondoltam először. De egyébként 80 kg a nagy a célom.
Sajnos nem melózok jelenleg. :( Úgyhogy van időm.
15-16: azért ez nem egy egyszerű matekpélda, ami tutira kijön a végén a kívánt eredmény...
Fogalmad sincs, hogy a szervezeted hogyan fog reagálni az extrém körülményekre. Könnyen lehet, hogy átkapcsol tartalékoló üzemmódra....
Nem fájnak a lábaim, szerintem elég edzettek ehhez. Egy próbát megér mindenesetre, legfennebb ha nem bírom, akkor majd kevesebbet csinálok.
Amúgy normálisan eszek mellette, szóval miért raktározna a szervezetem? Csak nem eszek pluszba hülyeségeket hozzá.
Próba szerencse. Lehet nem sikerül, de lehet bejön. Írok majd hogy haladok.
92 voltam reggel ruhástól. Fél kiló a ruha, vagyis kb 91.5, lássuk mik lesznek az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!