Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 50 km séta (vagyis 3500...

Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?

Figyelt kérdés

Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!

92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.

Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?

Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?

Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)

2021. dec. 1. 23:55
 61/109 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy megosztottad a tapsztalatodat ezzel kapcsolatban. Ha így lesz, és nem fogok már fogyni tőle, akkor áttérek valami más mozgásformára. Egyelőre úgy néz ki beválik és elegendő ez is.
2021. dec. 4. 08:30
 62/109 anonim ***** válasza:
100%

2 het mulva varom a beszamolot😀

Szerintem 1 honapot nem kell kivarnunk…

2021. dec. 4. 09:19
 63/109 Laylah ***** válasza:
100%

"egyedül a talpamban érzek nyomást most, de nem vészes"

Majd az lesz. 105 kilósan kezdtem sétálgatós, könnyű fizikai munkát végezni, hamar lementem 95-re, de a talpam még jó ideig (nagyjából 80 kilós súlyig) annyira fájt, hogy alig vártam, hogy hazaérjek, mert nem bírtam a lábamon megállni. Pihentem fél órát, mire jobb lett, aztán meg alig bírtam felállni újra, mert akkor meg a combtövemnél fájt. Ez ment jó fél évig. Amit te tapasztalsz, az a kezdet...

2021. dec. 4. 16:17
 64/109 anonim ***** válasza:
75%
Elobb inkabb egy rendes etrend kellene. Meg en inkabb futnek 1-2 orat mint h egesz nap setalgassak.. ha le is fogysz ennyit (sztem a felet se) akkor eleg szrul fogsz kinezni igy..
2021. dec. 5. 11:40
 65/109 A kérdező kommentje:
A rendes étrend az megvan. 2000 kcal-t nem lépem túl soha állítólag. Számítgatok mindent, most már olvasom a csomagolásról a kcal-t és konyhamérleggel is kimérem a kajákat. 88.2 kg vagyok, úgy látszik már lassabban fog menni. 10 kiló szerintem összejöhet, ha ez a súlycsökkenés minden nap meglesz. Próbálom egyébként egyelőre ugrókötéllel ki pótolni a mozgást, hogy ne csak séta legyen. Elég rosszul bírom, tegnap csináltam 2x10 percet, de úgy elfáradtam a végére, hogy csak na. Percekig csak lihegtem. Hiába kéne intenzív edzés, ha nem tudok mozogni intenzíven. Na ez van, valami lesz. Valahogy tuti lefogyok, nagyon elhivatott vagyok. Nem adom fel!
2021. dec. 5. 12:23
 66/109 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell gyorsan? Heti max fél kiló az egészséges
2021. dec. 5. 12:28
 67/109 A kérdező kommentje:
De rajtam nem 5 kiló a plusz, hogy csak annyit fogyjak. Van legalább 15 (de inkább 20), úgyhogy mehet gyorsan is. Egyébként sokan írtátok, hogy lógni fog a bőr, meg hogy fogok kinézni. Engem az nem zavarna igazából, mert feszesíteni lehet később is, nem? Meg úgyis ruhában vagyok, az takar mindent. Nem szoktam strandra járni. Akkor nem mindegy az?
2021. dec. 5. 12:35
 68/109 anonim ***** válasza:
64%

67: az ilyen kötényhas látszik ám ruhán keresztül is...

[link]

2021. dec. 5. 12:38
 69/109 anonim ***** válasza:
100%
A 20 kiló súlyfeleslegnel is a fél kilós heti fogyás a normalis utem. Ha fél tonna lennél, akkor kellene és lehetne gyorsabban fogyni. Bakker elhízni se egy hónap alatt sikerült.
2021. dec. 5. 12:48
 70/109 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező minek írsz ki kérdést, ha senkire sem hallgatsz, csak hajtogatod a magad elvetemült ötletét?
2021. dec. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!