Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 50 km séta (vagyis 3500...

Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?

Figyelt kérdés

Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!

92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.

Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?

Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?

Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)

2021. dec. 1. 23:55
 71/109 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem hallgatok senkire? Sok jó tanács/ ötlet volt, meg is köszöntem. Gyorsabban gyalogolok, számolom a kalóriákat, próbálok edzeni. Sok mindent megfogadtam. A lábam meg jól van, addig nincs miért csökkentsem a napi mozgást, amíg ezt is végig bírom csinálni.
2021. dec. 5. 13:28
 72/109 anonim ***** válasza:
75%

Na mizu?😀 van valami update?

Meg mindig nyomod az 50 kilometert? 🤣

2021. dec. 7. 09:39
 73/109 anonim ***** válasza:
42%
#72! Ne etesd a trollt!
2021. dec. 7. 10:07
 74/109 A kérdező kommentje:
Napi 30-at igen. Kilóban nincs változás egyelőre. Remélem lesz pár napon belül.
2021. dec. 7. 10:09
 75/109 anonim ***** válasza:
85%
Nem lesz.
2021. dec. 7. 10:32
 76/109 A kérdező kommentje:
Nem mozdul a mérleg. Ma is 88 voltam. 😪 Nem is értem mit csinálok rosszul, szerintem a napi 2000 kcal-t se viszem be. Tehát fogynom kéne, de semmi, nincs változás. Hát ez óriási csalódás, hogy ennyi energiát belefektetek és semmi. Pedig az első pár nap zökkenőmentes volt... Hatalmas csalódás. Lehet genetikailag nem tudok fogyni, ez van.
2021. dec. 9. 13:09
 77/109 anonim ***** válasza:
81%

76: hát nem megmondtuk előre, hogy a fogyás nem egy papír-alapú számolás szerint történik....???

A nagyívű terveidből ez lett, hogy három-négy nap után megállapítod, hogy "genetikailag" nem tudsz fogyni...??

NIncs túl sok kitartásod...

Olvasd vissza,miket ajánlottunk neked... És értékeld újra.

2021. dec. 9. 13:32
 78/109 Laylah ***** válasza:
33%

"Lehet genetikailag nem tudok fogyni"

Olyan nincs. Betegség miatt lehetséges, de olyan nincs, hogy genetikailag nem tudsz fogyni. Csupán valamit nem jól csinálsz. Jelen esetben azt, hogy mivel már régóta rendszeresen nyomod a sétálgatást, ha jól vettem ki a szavaidból (ami amúgy is kevés igénybevétellel jár), a tested hozzászokott már régen. Ezzel nem fogsz fogyni, főleg úgy nem, hogy a kajálással nem foglalkozol. Minimum gyors gyaloglásra kellene váltanod, meg saját testsúlyos gyakorlatokra, amikhez NEM kell konditerembe menned. Emellett a 2000 kcal az sok a fogyáshoz, az egy átlagos ember átlagos napi bevitele, amivel se nem hízik, se nem fogy. Vidd le 1800 kcal-ra.

A fogyás titka egyébként sem a mozgás, az csak segít. Mozoghatsz te bármennyit, ha mellette túl sokat eszel, max. izom nő a háj alatt, de sétától még az sem fog.

2021. dec. 9. 13:33
 79/109 A kérdező kommentje:

"a kajálással nem foglalkozol" Jajj, hagyjuk már, mérek mindent és a 2000-et nem lépem túl soha. A macskám (2 éves kandúr) többet eszik mint én. Már 3x kajált ma és még mindig éhes. Én meg ettem eddig fél tányér levest. Gyorsan is sétálok, a pulzusomat is lemértem azóta és bőven 125 fölött volt.

Eredmények

BMR (alapanyagcsere, kcal) 1998.40

Testtömege megőrzéséhez

Kalória (kcal) 3097.52

Testtömege csökkentéséhez

1 kilogramm hetente*

Kalória (kcal) 1997.52 kcal

Akkor mit csinálok rosszul, ha 2000-el heti 1 kilót kéne fogyjak? Így is a 2000-ben semmi nincs. Egyszer jóllakok és már 700-1000-et megettem. De amúgy sz*rok az egészre, egy hete bohóckodok és ennyi az eredmény, egy nagy semmi? 88 kiló? Akkor már megyek és veszek egy hamburgert és még egy nagy adag sültkrumplit is belövök mellé. Legalább akkor legyek 100 kiló. Hol az igazság? Aki odafigyel és tesz érte az nem fogy le, más meg bekajálhat bármit és akkor is vékony marad. Mi ez, ha nem genetika?

2021. dec. 9. 13:52
 80/109 anonim ***** válasza:
84%

79: azt nem akarod megérteni, hogy ezek az általános kalkulációk semmit nem érnek....???

Ebben nincs benne a te saját szervezeted, betegségeid, egyéb tulajdonságaid!!! Se a szívműködésed, se az, hogy mennyire tornázod fel a pulzusodat, gyakorlatilag semmi!

Az emberi szervezet nem 2+2=4 !!!!

2021. dec. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!