Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?
Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!
92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.
Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?
Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?
Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)
Nem baj, ennél kevesebb ruhában nem csinálok képet. :D
Hájam van bőven, amit le kéne adni, az a lényeg.
A kép alapján annyira minimális felesleg van rajtad, hogy nem csoda, hogy a séta nem fogyaszt. Súlyzós edzés lenne neked való, nem séta. Az nem játszik?
Aki azt mondja, hogy 10-15 kilót kéne fogynia, az pontosan mit néz? Szerintem maximum 5 kilót, de lehet, ezzel már sokat mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!