Napi 50 km séta (vagyis 3500 kcal - fél kiló égetés) - ki vág bele velem?
Szeretnék gyorsan lefogyni, mert felszaladt rám pár kiló!
92 kg vagyok, úgy számoltam, hogy ha minden nap lesétálok mától január 1-ig nagyjából 50 km-t, akkor 3500 x 30 kcal mínusz (vagyis - 15 kiló) lesz az eredmény, és 77 kg leszek az újév első napján.
Szerintetek képes lennék rá? Nincs semmi teendőm, amúgy is unok mindent. Meguntam a netezést és a zabálást, ideje mozogni, igaz?
Már bele is vágtam. Mit gondoltok, sikerrel járok?
Kinek van kedve csinálni velem? (Mármint szintén csinálni, de nem úgy értve, hogy együtt. Én egyedül nyomom, ha valaki lenne velem, az csak megzavarna.)
Mi a kamu ebben? Tegnap screenshotot is küldtem, hogy 2333 kalóriát égettem el.
Vagy csak ennyire hihetetlen, hogy teszek is valamit azért, hogy lefogyjak?
Végül is jó hogy feltettem a kérdést, mert voltak köztük hasznos válaszok is, nem csak a kötözködők. Így tudom már, hogy mire kell jobban odafigyelnem.
51: mivel mérted??? Az app által kalkulált számmal...? Az kb. még információnak is kevés, nemhogy adatnak...
Vegyél min. egy mellpántos v. hasonló kütyüt, okosórát, stb. amivel a pulzust, meg egyéb dolgokat is mérsz sport közben... Az már valamivel pontosabb adatot fog szolgáltatni...
folytatom...
De még azok sem adnak olyan pontos adatot, hogy azzal "tutira" ki tudd számolni a kalóriadeficitedet.
54
A testzsírszázalékodat, az izomtömeged méretét, a hormonháztartásod működését és az anyagcseréd gyorsaságát is? :) iránymutatásnak nem rosszak ezek az appok, de teljesen pontos egyik sem lesz!
54: de NEM ÉRTED?????
A pulzusod, vérnyomásod nélkül ezek csak kalkulált adatok, a fejlesztők által beprogramozott átlagszámok alapján...
88.5 kilót mértem, szóval nagyon elégedett vagyok eddig magammal.
Elég lesz ezentúl a napi 2000 kcal égetés is. Ami annyit tesz hogy kb 6 óra gyors gyaloglás. Majd felosztom 2 részre, egyik felét megcsinálom reggel, a másikat délután.
Egyébként ízületi fájdalmam nincs, egyedül a talpamban érzek nyomást most, de nem vészes. Nincs feldagadva a lábam sehol.
Szerintem simán teljesíthető amit kitűztem, és lemegyek 80 kiló alá januárig.
Kérdező!
Már írtam korabban: postás vagyok és napilapokat hordok ki. Napi 6-10 órát gyalogolok, méghozzá tempósan. Nem fogyaszt. Max az első két héten csökken miatta a súly, ha előtte kb nullát mozgott az ember. Onnantol viszont nem fogysz egy grammot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!